Балує її подарунками навіть після розлучення: Даша Квіткова зізналась, який сюрприз отримала від Добриніна

Відома українська блогерка Даша Квіткова розповіла про свій день народження. Зокрема, знаменитість повідомила, що їй подарував колишній чоловік Нікіта Добринін

Даша Квіткова, відома українська блогерка та бізнесвумен, здобула особливу популярність після участі в реаліті-шоу “Холостяк”. Там знаменитість зустріла майбутнього батька свого сина, втім прожити разом усе життя зірковій парі, ймовірно, не судилось. На початку цього року Даша Квіткова та Нікіта Добринін повідомили про розлучення. Знаменитості зізнались, що вирішили, що йти окремими шляхами для них буде краще.

Втім, навіть після розриву зірковій парі вдалось зберегти хороші взаємини, адже разом вони виховують спільного сина Лева. Нещодавно блогерка вкотре довела, що з чоловіком вони спілкуються доволі добре. Так, днями зірка відзначила своє 25-річчя. Шанувальники поцікавились у неї, чи подарував їй щось колишній чоловік.

Даша Квіткова чесно зізналась, що у важливий для себе день отримала милий презент навіть від колишнього чоловіка. Коли Нікіта Добринін приїхав у гості до ексдружини, аби забрати їхнього спільного сина Лева на прогулянку, то подарував блогерці милий букет красивих квітів. Про це Квіткова розповіла у відповідь на питання одного зі своїх підписників.

Даша Квіткова зізналась, що подарував їй Нікіта Добринін у день її народження
Даша Квіткова зізналась, що подарував їй Нікіта Добринін у день її народження

Крім того, відома українська блогерка висловилась і про те, як минув її день народження. Знаменитість зазначила, що провела цей день у колі найближчих людей, втім святкування вирішила відкласти до кращих часів. Проте, гості її скромної вечері з нагоди дня народження не залишили її без подарунків. Зірка зізналась, який презент виявився найоригінальнішим.

Даша Квіткова розповіла, що один із гостей подарував їй лопатку для взуття. Зірка зазначила, що з моменту переїзду до нової квартири вона все ніяк не могла придбати собі таку базову та необхідну річ. Втім, тепер вдома у блогерки є все необхідне.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини