Надя Дорофєєва показала, як проводить час з дітьми Михайла Кацуріна: з Дантесом такого немає

Хоч Володимир Дантес проводить багато часу з дітьми Кацуріних, але Надя Дорофєєва не відстає і також показує в Мережі, як бавиться з дітьми свого коханого.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва тривалий час будує стосунки з Михайлом Кацуріним, в якого є двоє дітей від попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною. Прихильники Даші Кацуріної звинувачують Надю в тому, що вона зруйнувала свій шлюб і шлюб Міші, але зірка на таку критику не звертає жодної уваги. Вони з Кацуріним дуже щасливі і це для них найголовніше.

Відомо, що діти залишися жити саме з Дашею Кацуріною і Володимир Дантес проводить з ними досить багато часу. В Мережі чоловік часто показував, як спілкується з дітьми екс-подружжя, гуляє та грається з ними, але Надя Дорофєєва активної участі у такому дозвіллі не приймала. Прихильники почали підозрювати, що й сам Кацурін не проводить часу з дітьми, але думка про це змінилася після публікації спільного дозвілля в одній із соціальних Мереж.

Надя Дорофєєва бавиться з дітьми Кацуріна
Надя Дорофєєва бавиться з дітьми Кацуріна

Надя Дорофєєва показала, як донька та син Кацуріна граються з батьком та бʼються подушкам, а потім до них доєдналася й сама Надя Дорофєєва. Зірка дуже задоволена часом, проведеним разом із дітьми свого коханого, тому сподіваємося, що ми будемо частіше бачити Надю та Мішу в оточенні його дітлахів.

До слова, в Мережі зʼявилася інформація про таємне весілля пари. Один фешн-блогер Богдан Беспалов заявив, що Надя з Мішею вже давно розписалися та зіграли весілля в одному зі столичних ресторанчиків. Підтвердження цієї інформації поки не було, але Богдан впевнено говорить про те, що на весіллі було 60-70 осіб, а розписалися вони ще 15 червня.

Також співачку заскочили з коханим у київському ЦНАПі. до кінця невідомо, що вони там робили, але зірка заявила, що вони оформлювали субсидію. Правда це, чи ні – залишається лише здогадуватися.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін у ЦНАПі
Надя Дорофєєва і Міша Кацурін у ЦНАПі

Популярне

Подібні новини