“Був закоханий в одну дівчину”: Володимир Дантес розповів, кому насправді присвячена пісня “Девочка Оля”

Володимир Дантес вирішив переспівати свою з Вадимом Олійником пісню "Девочка Оля" українською мовою. Співак зізнався, кому присвячена ця пісня.

“Девочка Оля” – пісня, яка стала візитівкою Володимира Дантеса і Вадима Олійника. Саме ця композиція підкорила серця багатьох дівчат, які були в захваті не лише від музики, але й від харизми та творчості учасників дуету. “Девочка Оля” подарувала велику популярність хлопцям, але втриматися на піку своєї популярності вони так і не змогли.

Зараз Вадим Олійник не славиться своєю медійністю, але Володимир Дантес після розлучення з Надею Дорофєєвою почав повертатися в стрій українського шоу-бізнесу. Чоловік активно випускає кліпи, пише нові пісні, а зараз хоче переспівати ту саму “Девочку Олю”. Прихильників давно цікавила інформація про те, кому ж присвячена була ця пісня і Володимир вирішив про це розповісти.

Володимир Дантес і Вадим Олійник
Володимир Дантес і Вадим Олійник

За словами Дантеса, ця пісня досить драматична, але в ній присутній щасливий кінець. Автором цієї пісні став Юрій Мельник, у якого були сильні почуття до дівчини, на імʼя Оля. Вони були у тривалих стосунках, але потім вирішили розійтися. Щоб повернути кохану Юрій написав для неї цю пісню, але в них так нічого й не склалося.

“В них нічого не клеїлося, але потім Оля почула цю пісню у нашому виконанні на телебаченні. Після цього вони одружилися, в них є діти. Ось так лише одна композиція змогла змінити історію кохання і дала життя новій людині”, – розповідає Дантес.

До слова, Володимир не розповідає, чи буде знаменитий хіт переспіваний спільно з Вадимом Олійником, але прихильники в Мережі припускають, що екс-партнера у новій версії пісні не буде. Справа в тому, що Вадим вже давно відійшов від музики і перестав тішити прихильників своєю творчістю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини