Щастю просто немає меж: Даша Кацуріна показала в Мережі спільний відпочинок з дітьми та Володимиром Дантесом

Даша Кацуріна та Володимир Дантес вже тривалий час перебувають у стосунках. Днями зірка показала, як вони з коханим та її дітьми відпочивали в Карпатах.

Даша Кацуріна спільно з Мішею Кацуріним виховують двох дітей – доньку та сина. Щоправда, роблять вони це не разом, а по окремості. Через раптове розлучення діти проводять частину часу з батьком, а частину – з мамою. Даша Кацуріна вирішила поїхати з дітьми та Володимиром Дантесом на відпочинок в Карпати, чим похизувалася у соціальних мережах.

На фото та відео, які опублікувала зірка, можна побачити щасливих та усміхнених дітей. Вони каталися на лижах, грали в цікаву настільну гру “Уно” та робили багато чого іншого та цікавого. Варто зазначити, що діти почувають себе дуже впевнено та спокійно біля Володимира Дантеса, не дивлячись на те, що вони не досить добре його знають. З ними також була мама артиста, яка любʼязно погодилася скласти їм компанію на вихідні.

Даша Кацуріна показала відпочинок в Карпатах
Даша Кацуріна показала відпочинок в Карпатах

Даша Кацуріна розлучилася зі своїм колишнім чоловіком Мішею Кацуріним з невідомих причин. Прийнято вважати, що винуватицею та розлучницею стала Надя Дорофєєва, яка зустрічалася з Володимиром Дантесом. Дві пари розійшлися одночасно і після цього Надя оголосила про початок стосунків з новим коханим. Відомо, що пара встигли одружитися та зіграти таємне весілля влітку 2023 року.

Даша Кацуріна показала відпочинок в Карпатах
Даша Кацуріна показала відпочинок в Карпатах

Володимир Дантес, в свою чергу, закрутив роман з Дашею Кацуріною. Спочатку вони спілкувалися як друзі, яких обʼєднує спільне горе, а потім й самі вступили у стосунки. Зараз у соціальних мережах можна побачити, як діти Кацуріних проводять час окремо з Надю та окремо з Володимиром Дантесом. Нових партнерів своїх батьків вони вже встигти полюбити та прийняти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини