Молодий батько Іраклі Макацарія похрестив власного сина: екс-холостяк поділився кадрами з церемонії

Відомий екс-Холостяк Іраклі Макацарія, який зовсім нещодавно став татом разом зі своєю дружиною Лізою Чічуа провели церемонію хрещення маленького сина Григорія.

Екс-холостяк Іраклі Макацарія та його чарівна дружина Ліза Чічуа, які на початку серпня стали батьками, вже встигли похрестити маленького сина Григорія. Урочиста церемонія проходила в Тбілісі у церкві Кашветі. Пара поділилася спільними знімками в Мережі, від яких неможливо відірватися.

На першому фото можна побачити щасливих батьків, які тримають на руках сина Григорія і мило посміхаються. Як роблять багато блогерів, пара вирішила не показувати обличчя первістка, щоб захистити його від загального осуду. Для хрещення дружина Іраклі обрала ніжну легеньку сукню білого кольору з обʼємними рукавами. Доповнила образ Ліза зібраним волоссям у хвостик і стильними окулярами від сонця, які ідеально вписуються в загальну картинку.

Іраклі Макацарія показав фото з церемонії хрещення сина
Іраклі Макацарія показав фото з церемонії хрещення сина

Іраклі, своєю чергою, обрав білу сорочку і світло-сірі штани, доповнивши свій образ дорогим годинником. На наступних знімках можна побачити процес церемонії у церкві, а також щасливе обличчя дружини Іраклі вже після священного обряду.

Іраклі Макацарія показав фото з церемонії хрещення сина
Іраклі Макацарія показав фото з церемонії хрещення сина

Нагадаємо, Іраклі став учасником проєкту “Холостяк” у 2016 році, але там не зміг знайти своє кохання. Ідеальну дружину він зустрів на своїй Батьківщині в Грузії через 5 років. Відомо, що Ліза молодша за нього на цілих 17 років, але нікого це не турбує. Чоловік каже, що основною запорукою щасливих стосунків для них є взаєморозуміння, кохання, повага та відмінне почуття гумору.

У квітні 2022 року Макацарія вирішив зробити дівчині пропозицію і того ж року вони пара зіграла пишне весілля згідно з усіма грузинськими традиціями. У травні 2023 року стало відомо про вагітність Лізи, а в серпні вони вже стали щасливими батьками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини