Хто був подружкою нареченої на першому та другому весіллі Дорофєєвої: близька людина “пережила” двох чоловіків

Нещодавно відома українська співачка Надя Дорофєєва та її бойфренд Михайло Кацурін відгуляли таємне весілля. Пригадуємо перше й друге весілля артистки та розповідаємо, хто був поруч із нею

Відома українська співачка Надя Дорофєєва не так давно вийшла заміж вдруге. Знаменитість відгуляла весілля зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним, стосунки з яким почала ще навесні минулого року. Тоді зіркова пара довго приховувала свій роман, так само як і зараз вирішила притримати в таємниці своє весілля.

Хай там як, але все колись стає відомим. Нещодавно Надя Дорофєєва та Міша Кацурін повідомили офіційно, що вони тепер – чоловік і дружина. На особистих сторінках зіркової пари у соціальній мережі Інстаграм вони опублікували милі фотографії зі свого весілля. Нещодавно у мережі з’явились перші подробиці свята.

У новому інтерв’ю для української філії всесвітньо відомого видання Vogue Надя Дорофєєва розповіла, як минуло її друге весілля. За словами артистки, захід вони з нареченим спланували камерними. Це означає, що на церемонії не було багато гостей – запросили лише найближчих друзів і рідних. Утім, навіть попри невелику кількість запрошених, свято минуло чудово.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін офіційно одружились
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін офіційно одружилисьД

Українська співачка також розповіла, що на їхньому з Кацуріним весіллі церемоніймейстером та головною підтримкою нареченої виступила її подруга Валерія Бородіна. Варто зазначити, що зіркові подруги товаришують вже дуже давно, а тому можна припустити, що на першому весіллі Наді Дорофєєвої подружкою нареченої була саме українська бізнесвумен.

До слова, в інтерв’ю для модного глянцю Надя Дорофєєва також висловилась і про весільні образи – свій та свого нареченого. Наряди, в яких зіркова пара взяла шлюб, викликали хвилю обговорень у мережі. Артистка зізналась, що вони з коханим хотіли максимально показати себе такими, якими вони є, тому й образи підібрали такі, що відображають їхній світогляд.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини