Стала щасливішою: дружина Андрія Бєднякова Анастасія Коротка вперше повернулася в Україну з дітьми і собакою

Андрій Бєдняков тривалий час не бачив власної дружини, яка перебувала за кордоном. Нарешті кохана телеведучого повернулася в Україну з дітьми та песиком.

Анастасія Коротка разом з дітьми з початком повномасштабного вторгнення покинула Україну і виїхала до Штатів. Чоловік Андрій Бєдняков залишився в Україні та для нього розлука з коханою та дітьми стала справжнім випробуванням на міцність. Хоч би що там було, але зіркова дружина повідомила радісну новину: вона з дітьми та собакою повернулася до України.

Акторка зізнається, що весь час дуже сильно сумувала за чоловіком та за Україною, тому вона прийняла рішення повернутися додому. Відповідні кадри воззʼєднання родини Анастасія коротка показала в Мережі. Прихильники були розчулені, бо Андрій не зміг стримувати своїх емоцій від такої довгоочікуваної та теплої зустрічі з родиною.

  • “Які ж ви гарні та щасливі. Залишайтеся такими та не розлучайтеся більше так на довго!”,
  • “Вітаю! Яке ж це щастя! Ми теж з песиком та донькою повернулись додому після року війни. Разом все подолаємо як родина, як країна, як ціла нація”,
  • “Не можу без сліз дивитись. Уявляю, як Насті важко було самій, як важко було Андрію, Ксеня…Дивлюсь і плачу, але так радісно за Вас”, – пишуть прихильники.

Наразі невідомо, на скільки часу акторка повернулася додому та чи планує ще раз покидати рідну країну і коханого чоловіка, але прихильники в Мережі припускають, що Анастасія більше не планує виїжджати та буде в Україні допомагати своєму чоловікові зі всіма організаційними волонтерськими справами.

Крім цього, фани не могли не помітити, що Коротка має значно щасливіший вигляд саме в Україні, ніж у Штатах. Схоже, рідна земля позитивно впливає на внутрішній спокій та стан, а також хороше самопочуття навіть в умовах повномасштабного вторгнення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини