Надя Дорофєєва вийшла заміж, а Дантес розповів цікаву деталь: Кацурін продовжує дзвонити колишній

Весілля Наді Дорофєєвої і Михайла Кацуріна стало однією з найгучніших подій українського шоу-бізнесу. Втім, з життя нового обранця зірки колишня дружина таки не пішла.

Надія Дорофєєва і Михайло Кацурін. Ця пара стала однією з найбільш обговорюваних і у мережі, і у ЗМІ. Дійсно цікаво почалася їхня історія кохання, яка зародилася на підґрунті дружніх поїздок родинами, спільних подорожей та проведеного дозвілля. Заради почуттів ці знаменитості полишили свої сім’ї та возз’єдналися у справжню power-couple.

Дантес назвав причину розлучення з Дорофєєвою
Володимир Дантес розповів, чому Міша Кацурін спілкується з екс-дружиною

Весілля відіграли, а великого розголосу не влаштовували. Лише показали спільні світлини з церемонії, коли вже все збулося.

Втім, виявляється не все так просто у молодят. Колишня дружина Кацуріна не пішла з їхнього кола спілкування. Про це розповів в інтерв’ю Маші Єфросиніній Володимир Дантес. За словами популярного чоловіка, Даша продовжує підтримувати зв’язок з екс-чоловіком і на це є дуже резонні причини.

За часів свого шлюбу Михайло з коханою активно стали займатися бізнесом. Відкривали заклади харчування, зростали разом, як лідери думки. Звісно, спільну справу, яка приносить дохід просто так взяти і полишити не можуть. Тому й це є однією з точок дотичності. Ще одне, що пов’язало цю пару на все життя — це діти. Їх у них двійко. Малюки дуже потребують уваги і мами, і тата. Тож поки їхні батьки проявляють велику мудрість та намагаються попри все виховувати карапузів разом.

Цікаво, що сам Володимир і Надія, які чимало років прожили разом, зараз майже чужі люди. За словами артиста, більше немає жодного спілкування.

Нагадаємо, що Володимир Дантес заперечував, що його екс-кохана пішла до іншого чоловіка, ба більше до його друга. Чутки намагався спростовувати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини