Більше не дружина екс-депутата: Марічка Падалко вперше розповіла, ким тепер їй приходиться Єгор Соболєв

Відома ведуча Марічка Падалко розповіла про новий етап свого сімейного життя. Що змінилося у подружньому житті зірки та як на це вплинув Єгор Соболєв?

Неймовірна ведуча Марічка Падалко вже тривалий час живе у розлуці зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим. Подружжя, яке разом чимало років, розвела по різних куточках країни повномасштабне вторгнення. Чоловік зірки з самого початку пішов на фронт, звільняв Ірпінь та Київщину, а згодом пішов визволяти й інші землі України. Дикторка чекає повернення свого милого та інколи ділиться новинами про нього.

Марічка Падалко зустрілася зі своїм чоловіком після розлуки
Марічка Падалко поділилася новинами

Нещодавно зірка розповіла, що саме змінилося у її шлюбі за останній час. Знаменитість приголомшила новиною та розбурхала мережу. Ось, що повідомила селебріті:

“Маю відтепер новий сімейний статус — дружина офіцера”, — написала Марічка, показавши свіже фото свого обранця.

У коментарях прихильники щиро вітають свою кумирку та зазначають, що спочатку не зрозуміли, що вона має на увазі, і приготувалися до найгірших сценаріїв:

  • “Господи, бережи Вашого чоловіка і кожного захисника! Боже! Марічко, Ви неперевершена жінка чоловіка-офіцера”
  • “Щиро дякую Вашому чоловіку і його побратимам за те, що захищають нас.Бережи Боже, Вашу сім’ю і всіх наших захисників і захисниць!!”
  • “Хто б міг подумати про такі віражі долі… Ангела охоронця Вашому чоловіку і усім нашим воїнам”
  • “Боже бережи Єгора і всіх наших захисників. Щиро вітаю вашу родину, знаю чого це варто. Передайте йому подяку. Переможемо

Нагадаємо, що минулого року, коли Єгор Соболєв пішов на фронт, його дружина лишилася у Києві. Марічка продовжувала працювати на улюбленому телеканалі та чекала можливості побачитися з коханим, який тоді брав участь у запеклих боях під Києвом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини