Дорофєєва розповіла смішну історію, як Міша Кацурін зробив їй пропозицію вийти за нього заміж: “Я не почула”

Не так давно відома українська співачка Надя Дорофєєва стала дружиною ресторатора Михайла Кацуріна. Зірка вперше розповіла, як чоловік робив їй пропозицію

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, раніше перебувала у шлюбі зі своїм колегою Володимиром Дантесом. Втім, навесні минулого року красива історія зіркової пари закінчилась, і вони вирішили розлучитись. Нині артистка не просто будує нові стосунки, а вже встигла вийти заміж вдруге. Про це стало відомо у липні, а ось саме весілля відбулось у червні.

Деякий час новоспечене подружжя приховувало той факт, що вони офіційно стали чоловіком і дружиною. Проте, коли всі карти розкрито, настав момент ділитись і подробицями. В ефірі програми “Нашого радіо” журналісти поцікавились у Наді Дорофєєвої, як її коханий зробив їй пропозицію. Зірка приховувати не стала та зізналась, що це була доволі кумедна історія.

Надя Дорофєєва вперше розповіла, як Михайло Кацурін зробив їй пропозицію вийти за нього
Надя Дорофєєва вперше розповіла, як Михайло Кацурін зробив їй пропозицію вийти за нього

Знаменитість розповіла, що вони з чоловіком тоді їхали на скутері, тому вона його дуже погано чула, адже була у шоломі. Михайло Кацурін намагався щось сказати своїй дівчині, але у потоці дорожнього руху до Дорофєєвої долітали лише окремі слова. Ресторатор двічі повторив те, що хотів сказати, але змушений був зупинитись, адже кохана його так і не почула.

Коли він її [пропозицію – прим. ред.] робив, я була в шоломі і не почула. І тут він каже мені знову ту саму інформацію. [Потім] він псіханув, зупинився, ми злізли зі скутера, він каже: “А ти зрозуміла, що я тобі зробив пропозицію?”. Я кажу: “Ні, я нічого не чула”. І він знову це каже”, – розповіла знаменита українська співачка.

Крім того, в ефірі радіопрограми Надя Дорофєєва також розповіла і про те, якими вони з коханим бачили їхні стосунки з самого початку. За словами артистки, вони завжди розуміли, що одружаться, навіть коли щойно почали зустрічатись. Саме тому, розповіла Дорофєєва у коментарі для журналістів, пропозиція Кацуріна не виявилась для неї здивуванням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини