“Коли весілля?”: солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зізналася, коли офіційно вийде заміж за коханого

Українська співачка Олександра Заріцька відверто зізналася, коли вони з нареченим зіграють омріяне весілля. Зірка сподівається, що цей день настане якомога швидше.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька наприкінці травня приголомшила своїх прихильників приємною новиною – коханий дівчини Павло Тараненко зробив їй пропозицію, тому тепер вони знаходяться в статусі наречених. Про стосунки Олександри та Павла стало відомо у вересні 2022 року.

Зірка активно веде соціальні мережі та не проти поспілкуватися зі своїми прихильниками на різні теми. Користувачів цікавило питання про весілля зіркової пари, тому один з фанів поцікавився, коли ж можна буде насолодитися весільною церемонією Заріцької та її майбутнього чоловіка.

“Після перемоги”, – відповідає Олександра.

Олександра Заріцька розповіла, коли чекати на її весілля
Олександра Заріцька розповіла, коли чекати на її весілля

На фоні своєї відповіді співачка закріпила фотографії з Павлом, на якому вона показує омріяну обручку. Не складно здогадатися, що зірка надзвичайно рада отримати пропозицію руки та серця від свого коханого, якого вона раніше приховувала. Як раніше розповідала Саша, чоловік вже давно хотів їй освідчитися, але не міг знайти для цього слушного моменту.

Олександра Заріцька розповіла, коли чекати на її весілля
Олександра Заріцька розповіла, коли чекати на її весілля

Річ у тому, що Олександра є прихильницею романтики та кінематографічних моментів, тому вона хотіла, щоб пропозиція руки та серця нагадувала кадр з фільму. Під час поїздки за кордон за гуманітаркою для українців музикант зробив дівчині пропозицію.

“Ми вже їхали до Києва додому, у нас вся машина була забита гуманітаркою. І ось між цим він встигнув освідчитися і це було дуже романтично”, – розповідала співачка.

Зараз Олександра мріє про весілля в Криму або в Карпатах, але хоче, щоб це було обовʼязково після перемоги. Для неї весілля – це світле свято, яке повинне відбуватися за мирних та спокійних часів у нашій країні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини