Серіал за 33 мільйони гривень: Юрій Горбунов розповів, чому планує знімати комедію за шалені гроші

Юрій Горбунов розповів в Мережі, як і чому планує знімати серіал за 33 мільйони гривень. Прихильники такого вчинку не оцінили і засипали продюсера негативними коментарями.

Відомий український телеведучий та актор Юрій Горбунов розповів, що буде знімати серіал завдяки державному фінансуванню у розмірі 33 мільйони гривень. Після отримання значної критики у свій бік, артист вирішив пояснити свою позицію і ставлення до цього.

Юрій є керівником компанії Прототип Продакшн, яка подалася на державний конкурс від мультимедійної платформи. Це зробилося для того, щоб зняти патріотичний фільм, серіал, мультфільм чи будь-що інше на патріотичну тематику для підняття настрою кожному українцю. Компанія артиста перемогла у конкурсі ще з 52 компаніями і тепер будуть знімати комедійний серіал.

“33 мільйони – це невелика сума, але ми постараємося зробити якісний продукт”, – каже Юрій.

Також чоловік додає, що після десятку концертів він бачить, як військовим необхідний гумор та підтримка через медіа, саме тому ми повинні сприяти створенню контенту з висвітленням українського життя у реаліях повномасштабного вторгнення.

“Поки в росії виділяють фінансування мільярдів на створення фільмів та серіалів, які просувають рускій мір, то нам немає чим відповісти”, – додає телеведучий.

Юрій розповідає, що всі права на фільми та серіали, зняті фінансуванням держави будуть в руках держави та премʼєри відбуватимуться на тих телеканалах, які мають найбільше охоплення. Телеведучий вважає, що його серіал – це відповідь росії під час інформаційної війни.

Горбунова розкритикували за зйомки серіалу за 33 мільйони гривень
Горбунова розкритикували за зйомки серіалу за 33 мільйони гривень

Прихильники відреагували на це вкрай негативно. У коментарях почався справжній конфлікт інтересів. Українці кажуть, що не розуміють, як під час повномасштабного вторгнення можна віддати 33 мільйони гривень на серіал, коли на відповідне озброєння захисники вимушені просити гроші в людей самостійно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини