Учасник “Холостячки” Роман Свечкоренко назвав дату весілля з молодою нареченою: Огнєвіч не запросив

32-річний екс-учасник "Холостячки-2" Роман Свечкоренко назвав точну дату весілля зі своєю нареченою, яка молодша за нього на цілих 10 років.

Роман Свечкоренко став учасником другого сезону “Холостячка” зі Златою Огнєвіч. Хоч чоловікові не вдалося завоювати серце української співачки, але він своє кохання знайшов вже після своєї участі у реаліті. Його коханою стала блогерка Валерія Чернецька, яка молодша за Свечкоренка на 10 років.

Відомо, що Рома вже зробив пропозицію коханій, але про дату весілля ніхто нічого не говорив. Володимир Остапчук запросив майбутнє подружжя до себе на шоу “Мекнув-питайте” і під час розмови про цікаві подробиці з особистого життя Свечкоренко розсекретив дату їхнього з Лєрою весілля.

“Запрошуємо вас з Катею на весілля. 26 серпня у нас буде весілля”, – каже Свечкоренко, запрошуючи Остапчука на церемонію.

Також пара розповіла про ставлення до певних аспектів свого особистого життя. Ні для кого не секрет, що Лєра і Рома можуть запросити у свої стосунки когось третього, але це буває не так вже й просто, бо майбутнє подружжя не планує підтримувати спілкування з дівчатами, яких вони запрошують на прогулянки та спільний відпочинок.

Роман Свечкоренко назвав дату весілля з молодою нареченою

Крім цього, Валерія розповіла, як відбувається сам процес пошуку дівчат. Зазвичай це робить Рома, який пише в дірект у соціальних мережах з пропозицією провести разом час. Буває таке, що дівчата погоджуються, а буває й таке, що не зовсім розуміють, для чого пара їх запрошує до себе, тому з цим виникають певні проблеми.

Не всі прихильники пари розуміють такий формат стосунків, але якщо їм там комфортно – нехай. В кожного з нас своє бачення ідеальних стосунків, але головне – дотримуватися пристойності і не переходити межі дозволеного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини