Злата Огнєвіч розповіла про своє самопочуття після новини про весілля Свечкоренка: “Сиджу на асфальті і плачу”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про свій моральний стан. За словами зірки, останнім часом на неї навалилось занадто багато, тому психіка не витримує

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, нині активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно знаменитість поділилась із шанувальниками зізнанням, що насправді вона останнім часом почувається доволі напружено. Річ у тім, що життя підкидає їй дрібні неприємності, які просто виводять із рівноваги.

У своєму блозі артистка поскаржилась шанувальникам на невдалий день, протягом якого новини її точно не тішили. Спершу за Златою Огнєвіч трапилась неприємна ситуація в її улюбленому магазині. Зірка не стала уточнювати, що саме відбулось, проте висловила надію на те, що це було непорозуміння. Потім, дорогою додому, у зірки порвався пакет і весь вміст довелось збирати по всій вулиці.

Фінальним курйозом стала не просто неприємна ситуація, а новина, яка навіть дещо занепокоїла Злату Огнєвіч. Зірка розповіла, що в її будинок повернулась душевнохвора сусідка, яка раніше дуже лякала артистку.

Злата Огнєвіч розповіла про своє самопочуття та настрій
Злата Огнєвіч розповіла про своє самопочуття та настрій

І хоча ці події між собою не пов’язані, слід зазначити, що не так давно колишній учасник “Холостячки-2” зі Златою Огнєвіч розповів про те, коли зі своєю нареченою збирається гуляти весілля. Роман Свечкоренко у новому випуску шоу Остапчука “Мекнув – питайте” зізнався, що вони з Валерією офіційно стануть чоловіком і дружиною наприкінці цього літа, вже у серпні.

Можна припустити, що така новина все-таки порадувала Злату Огнєвіч, адже вона, добра за натурою людина, завжди позитивно реагує на хороші новини, що стосуються її друзів. Романтичні стосунки між нею і Свечкоренком на реаліті-шоу не склались, але після завершення проєкту зірка тішиться будь-яким досягнення свого “колишнього кавалера”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини