Кума Дзідзьо Оля Цибульська розсекретила ще один факт свого життя: “Що за рожева пляшечка у руках?”

В одній із історій у Instagram, Оля Цибульська тримає витончену пляшечку з рожевою рідиною всередині. Що ж це могло б бути? Пропонуємо дізнатися разом з нами.

Оля Цибульська зараз у соціальних мережах займається більш розважальним контентом, тому у її стрічці профілю можна побачити жартівливі відео на різні теми. Підписники кажуть, що це дуже піднімає настрій у такі складні часи.

Загалом, відома українська співачка полюбляє влаштовувати інтерактив у своїх соціальних мережах. Усі фанати намагалися запитати щось цікаве, і один підписник поставив питання інтимного характеру:

“Якому парфуму надаєте перевагу влітку?”

У історіях в Інстаграм, Ольга показала читачам аромат, яким вона любить користуватися саме у літній спекотний час. На відео співачка показала прозорий флакон із парфумами, ніжно-рожевого кольору. Артистка, на жаль, не вказала назву парфумів. Але завдяки нашому маленькому розслідуванню, ми з’ясували, якими саме парфумами може користуватися зірка.

Яким ароматом користується Оля Цибульська

Ми можемо припустити, що це – Dior Addict Eau Fraiche.

Вибір жінки припав на аромат, де переважають квіткові та цитрусові ноти, які не залишають людей довкола байдужими. До речі, він буквально був створений для літньої пори, бо відсутні сильний шлейф та висока насиченість.

Нагадаємо, що нещодавно Оля Цибульська змінила свій імідж та коротко підстригла волосся. Про це вона розповіла у своєму блозі у Instagram.

Парфуми Олі Цибульської: який аромат полюбляє зірка

Артистка поділилася процесом створення своєї стрижки, і з гордістю продемонструвала готовий результат. Під кінець, у леопардовому вбранні, Оля Цибульська представила свою нову зачіску – каре та чубчик. Але як помітили підписники, вона майже ніколи не проводить експерименти над кольором волосся.

Популярне

Подібні новини