Юрій Горбунов після скандалу з серіалом за 33 мільйони показався з Катериною Осадчою у США: приїхав до Ями?

Юрій Горбунов знову у центрі уваги. Після того, як мережу облетіла звістка, що він може бути дотичним до зйомок серіалу за 33 мільйони гривень, відомий чоловік опинився у США.

Юрій Горбунов. Нещодавно відомий ведучий та улюбленець мільйонів став однією з центральних фігур скандалу, коли стало відомо, що з державного бюджету під час повномасштабного вторгнення було виділено 33 мільйони гривень на зйомки серіалу “СМТ Інгулець”, одним з головних героїв якого є персонаж підозріло схожий на підприємця Олександра Поровознюка. Чоловік, прославився зверненнями до Володимира Зеленського у 2022-му році.

Громадськість обурили персонажі та сам факт того, що велика сума піде зараз на такого роду медійний продукт.

Юрій Горбунов відстоював себе. У публікації в Інстаграмі він доводив, що нині потрібно продовжувати розвивати кінематограф та мотивував рішення зайнятися серіалом тим, що російські медійні продукти та одіозні персони, такі як Охлобистін, який підтримує навалу на Україну, є досі популярними серед наших громадян.

Невідомо на якому зараз етапі зйомки і чи вони взагалі після розкриття всіх карт зможуть проводитися, але вже через цю історію пішов у відставку Міністр культури Олександр Ткаченко.

Сам же Юрій Горбунов відлетів у Штати, хоча й його візит до США ніяк не пов’язаний з баталіями, які розгорнулися у мережі. Зірковий чоловік разом зі своєю красунею-дружиною був ведучим церемонії TOP USA awards. До речі, 50% прибутку від заходу пішли у фонд підтримки українців.

Нагадаємо, що Катерина Осадча облишила поза увагою історію зі своїм чоловіком. Не стала засуджувати зірку і його подруга Маша Єфросиніна, але ведуча висловилася все одно досить категорично, заявивши, що з 2021-го року постать Горбунова перестала для неї існувати.

Популярне

Подібні новини