Ірина Білик зізналась у коханні до свого колишнього Дмитра Коляденка: більше не може приховувати почуттів

Відома українська співачка Ірина Білик несподівано зізналась, що не байдужа до свого колишнього бойфренда Дмитра Коляденка. Невже зіркова пара возз'єднається?

Ірина Білик, відома українська співачка, свого часу присвятила декілька років свого життя епатажному хореографу Дмитру Коляденку. Зіркова пара стала однією з найобговорюваніших в українському шоубізнесі. Знаменитості зустрічались всього два роки, але за цей час пережили багато цікавого. Врешті союз розпався через постійні ревнощі з боку Дмитра Коляденка.

Хай там як, але навіть після розставання артисти продовжили підтримувати спілкування. Останнім часом шанувальники і взагалі підозрюють, що знаменитості могли знову зійтись. Річ у тім, що Коляденко та Білик постійно натякають на возз’єднання. Так, наприклад, співачка нещодавно публічно зізналась у коханні до хореографа, а той відповів взаємністю.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ірина Білик опублікувала нову фотографію з Дмитром Коляденком. Зіркова пара позує на тлі блакитного моря, а на їхніх головах кумедні фігури з готельних рушників. Знаменита парочка виглядає дуже щасливою разом, а кадр було зроблено, як можна припустити, на їхньому спільному відпочинку.

Ірина Білик привітала свого колишнього з днем народження та зізналась у коханні
Ірина Білик привітала свого колишнього з днем народження та зізналась у коханні

В описі до нової фотографії Ірина Білик привітала свого друга та колишнього бойфренда з його святом. Днями Дмитру Коляденку виповнилось 52 роки. Артистка зазначила, що знає шоумена вже багато років і весь цей час він відкривався для неї з нової сторони. Хореографа знаменитість вважає незвичайним та цікавим.

Втім, найголовнішим у привітанні стало публічне зізнання в коханні. Ірина Білик завершила своє звернення до Дмитра Коляденка звернення до нього, як до свого коханого. Хореограф не розгубився та у коментарях до нової публікації написав, що кохає українську співачку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини