На рівні з The Weekend та Travis Scott: Дорофєєва і Монатік склали конкуренцію світовим артистам новим кліпом

Днями світові артисти The Weekend, Bad Bunny та Travis Scott опублікували свій новий кліп на локації, де раніше знімали кліп Надя Дорофєєва та Дмитро Монатік.

Українські артисти часто вражають своїм стилем на поглядом на музичну творчість. Прихильники української музики давно помітили, що Дмитро Монатік і Надя Дорофєєва володіють прекрасним баченням загальної картинки того чи іншого кліпу чи пісні, за що починають любити артистів ще більше.

В липні 2019 року Монатік і Надя Дорофєєва зняли кліп на спільну пісню “Глубоко”. Місце для зйомки став будинок Bubble Palace, який був спроєктований архітектором з Угорщини на імʼя Антті Ловаг, який хотів побудувати будинок, котрий нагадуватиме печери. Раніше там проводили вечірку на честь Джеймса Бонда, а також не один модний показ. Варто зазначити, що це дуже цікава задумка, бо в кліпі українських артистів можна побачити всю красу локації, що не можна сказати про кліп світових артистів.

Кліп The Weekend, Travis Scott та Bad Bunny
Кліп The Weekend, Travis Scott та Bad Bunny

The Weekend, Travis Scott та Bad Bunny створили класичний лаунж-кліп, в якому показали елітне життя закордонних артистів, а наші виконавці створили неймовірні кадри, на яких присутні танці, загальна історія пісні та окремі кадри були присвячені суто красотам незвичайного будинку. Прихильники вже встигли поєднати два кліпи в один і людині, яка не знає, що це два різних ролики дуже важко сказати, що це різні відео. Навіть кольорова корекція виконана у дуже схожих кольорах.

  • “Ого, ніби один кліп, але наші зняли краще, показали всю красу будинку”,
  • “От якби Дорофєєва з Монатіком зняли кліп після The Weekend та Travis Scott та Bad Bunny, то їх звинувачували у плагіаті, а тут навіть слова ніхто не скаже”, – пишуть користувачі Мережі.
Надя Дорофєєва і Монатік зняли кліп в одному місці зі світовими артистами
Надя Дорофєєва і Монатік зняли кліп в одному місці зі світовими артистами

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини