Надя Дорофєєва висміяла новоспеченого чоловіка на архівному фото: дві сережки у вусі та невпевнений погляд

Відома українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно вдруге вийшла заміж. Знаменитість продемонструвала, яким був її чоловік Михайло Кацурін до того, як пішов із нею під вінець

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, прославилась багато років тому, коли співала разом із Позитивом у дуеті “Время и стекло”. Тоді знаменитість перебувала у шлюбі з Володимиром Дантесом, який став для неї підтримкою та опорою у найскладніші часи. Пара мала гармонійні стосунки, втім в один момент усвідомила, що далі бути разом не можуть.

Втім, із часом знаменитість почала стосунки з Михайлом Кацуріним, з яким вже встигла відгуляти весілля та стати його офіційною дружиною. На своїх сторінках у соціальній мережі Інстаграм зірки часто діляться милими сімейними моментами та фотографіями одне одного. Надя Дорофєєва вирішила показати, яким був її чоловік раніше.

Михайло Кацурін і Надя Дорофєєва відгуляли весілля на початку цього літа
Михайло Кацурін і Надя Дорофєєва відгуляли весілля на початку цього літа

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала архівну фотографію свого коханого. На кадрі Михайло Кацурін позував у картатій сорочці та чорному піджаку. У лівому та правому вусі знаменитості висіло по одній сережці круглої форми, а на його обличчі не було видно ні усмішки, ні радості.

Крім того, в очі впадає зачіска київського ресторатора. Якщо зараз знаменитість носить екстремально коротке волосся, то тоді в нього була довга шевелюра, яку він волів зачісувати назад. Ймовірно, Михайло Кацурін робив цю фотографію для документів, саме тому знаменитість має такий зосереджений вираз обличчя.

Надя Дорофєєва показала кумедне фото свого чоловіка Михайла Кацуріна
Надя Дорофєєва показала кумедне фото свого чоловіка Михайла Кацуріна

Нагадаємо, що навесні минулого року стало відомо, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучаються. Пізніше відома українська співачка розповіла, що перебуває у стосунках із ресторатором Михайлом Кацуріним. Спершу знаменитість приховувала роман із чоловіком, але врешті тримати все у таємниці ставало дедалі важче.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини