Співачка Злата Огнєвіч показала шанувальникам побиті “сині” ноги: невже той самий переслідувач

Нещодавно співачка Злата Огнєвіч сколихнула мережу відеоматеріалами побитих ніг. Пропонуємо дізнатися, що трапилося із молодою так красивою зіркою.

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч у своєму Instagram показала відео неймовірно привабливих ніг. Але одна проблема: вони усі покриті синіми плямами від пошкодень. Але що стало причиною травм?

Злата відео у Instagram підписала таким чином:

“До речі, про виставу.”

Українська красуня останнім часом не боїться демонструвати свою природність, тож це відео – близьке та відверте. Але співачка все ж таки зазначила, що не має на меті більше показувати такий матеріал.

Злата Огнєвіч показала наслідки підготовки до вистави
Злата Огнєвіч показала наслідки підготовки до вистави

Виявляється, що артистка готується до театральної вистави. Ще зовсім нещодавно вони з Тарасом Цимбалюком викладали кумедні фото з репетицій.

Злата Огнєвіч та Тарас Цимбалюк готуються до нового театрального сезону
Злата Огнєвіч та Тарас Цимбалюк готуються до нового театрального сезону

Також Тарас Цимбалюк повідомив, що вони продовжують репетиції, адже третього серпня старт нового театрального сезону. За короткий проміжок часу вони мають оприлюднити перелік міських центрів, у яких запланували на тур із серпня по листопад. Усі шанувальники дійсно чекають на цю, впевнені, неймовірну прем’єру.

На знімках Злата Огнєвіч демонструє свою природну красу з нерівною шкірою та без фільтрів, що відображає її впевненість у собі. Причина її сміливості, скоріш за все, полягає у її сумлінному догляді за собою та спортивним вихованням.

Також нагадаємо, що нещодавно артистка написала заяву на одного із шанувальників. Чоловік слідкував за нею, написував некоректні повідомлення у соціальних мережах. Злата намагалася спокійно розібратися у ситуації та просила цивілізовано чоловіка “відчепитися” від неї, але це не допомогло. Тож вона прийняла примусові заходи безпеки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини