Віра Брежнєва вперше за півтора року приїхала до України: Костянтин Меладзе побоявся повертатись у Київ

Відома українська співачка вперше за майже півтора року повномасштабної війни повернулась до рідної країни та відвідала Київ. Свого чоловіка зірка з собою брати не захотіла

Віра Брежнєва, відома співачка, вперше за півтора року повномасштабної війни вирішила повернутись до України. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала кадри, як на київському вокзалі її біля потягу зустрічають друзі. Артистка була щасливою нарешті повернутись на Батьківщину, а на фото та відео не приховувала своїх емоцій.

Пізніше у своєму блозі Віра Брежнєва розповіла, що вона довго планувала цю поїздку та довго до неї готувалась. Артистка зазначила, що на фоні переживань через майбутню подорож у неї навіть почались проблеми зі здоров’ям – на шкірі з’явились висипання. Попри все, артистка залишилась задоволеною тим, як пройшла дорога.

Віра Брежнєва повернулась до України та показала перші фотографії з Києва
Віра Брежнєва повернулась до України та показала перші фотографії з Києва

Крім усього іншого, відома українська співачка на своїй сторінці показала кадри, як танцює на київському вокзалі. Знаменитість вирішила не стримувати своїх емоцій і показати всьому світу, як рада нарешті повернутись додому. Віра Брежнєва також опублікувала кадри, зроблені на тлі одного зі столичних муралів.

Слід зазначити, що свого чоловіка, відомого продюсера Костянтина Меладзе знаменитість брати у подорож не стала. Звісно, достеменно сказати, чи приїхав він до Києва у супроводі з дружиною, неможливо. Втім, ні на одній фотографії чи відео Меладзе не видно. Хай там як, але продюсер і композитор давно зник з інформаційного простору.

Віра Брежнєва приїхала у Київ без свого чоловіка Костянтина Меладзе
Віра Брежнєва приїхала у Київ без свого чоловіка Костянтина Меладзе

Нагадаємо, що до початку повномасштабної війни відома співачка Віра Брежнєва мешкала та будувала кар’єру у росії. Ба більше, в одному з інтерв’ю для російського журналіста знаменитість зізналась, що не ідентифікує себе українською або російською артисткою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини