Філіп Кіркоров випадково проговорився, хто народив йому доньку Аллу-Вікторію: вона росте копією цієї жінки

Скандально відомий російський король епатажу тримає у секреті подробиці свого особистого життя. Знаменитість воліє приховувати деталі, втім цього разу "пробовкався"

Відомий російський музикант завжди відрізнявся епатажною поведінкою, втім багато років тому знаменитість поводився дещо інакше. Тепер артист виховує двох дітей і має статус батька-одинака. Багато прихильників і досі пам’ятають його шлюб з Аллою Пугачовою, втім ці стосунки стали останніми публічними в житті артиста.

Пізніше знаменитість крутив романи з різними відомими зірками, втім особливого зв’язку між ними не було. Навесні цьогоріч знаменитість зізнався, що перебуває у стосунках, але розкривати особистість об’єкта своєї симпатії не став. Попри таку загадковість, нещодавно артист таки висловився про матір своєї старшої доньки Алли-Вікторії.

Філіп Кіркоров висловився про своїх дітей і назвав маму старшої доньки Алли-Вікторії
Філіп Кіркоров висловився про своїх дітей і назвав маму старшої доньки Алли-Вікторії

Дочка Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія народилася восени 2011 року. Шанувальники уважно стежать за життям спадкоємиці артиста і зазначають, що з кожним роком дівчинка все більше стає схожою на свого батька. Проте сам Кіркоров не згоден із цими теоріями. За словами музиканта, Алла-Вікторія росте точною копією його матері Вікторії, на честь якої Бедросович і назвав дитину.

“Мами вже немає з нами, але я щасливий, що вона живе у моїх дітях. Алла-Вікторія дуже схожа на неї”, — розповів співак в одному з інтерв’ю.

Що стосується біологічної матері, то Філіп Кіркоров вперто мовчить про те, хто подарував йому нащадків. Проте, допитливим шанувальникам було просто дізнатись про те, хто міг народити скандально відомому російському музиканту його дітей.

Філіп Кіркоров розповів про жінку, яка народила йому старшу доньку Аллу-Вікторію
Філіп Кіркоров розповів про жінку, яка народила йому старшу доньку Аллу-Вікторію

У мережі припускають, що матір’ю доньки та сина Філіпа Кіркорова стала бізнесвумен Наталія Єфремова, яка часто бачиться з дітьми та з’являється на різних сімейних заходах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини