“Читаю і починаю ревіти”: Тіна Кароль вкотре показала шанувальникам, як сильно подорослішав її син

Українська співачка Тіна Кароль поділилася зворушливою історією. Її 14-річний син, Веніамін, написав листа з підтримкою своєму вчителю, який втратив найближчу людину - мати.

Нещодавно українська співачка Тіна Кароль поділилася у своєму Telegram-каналі своїми думками на болючу тему життя і смерті. Виконавиця поділилася з підписниками своїм досвідом підтримки людей у тяжкі часи. Усе це відбулося у зв’язку з нещодавньою втратою матері вчителя її 14-річного сина Веніаміна.

Тіна Кароль розповіла, що вона має хороші дружні стосунки з директором свого сина, тому чоловік звернувся до неї, аби повідомити про його трагічну втрату. Співачка не знала, що сказати приятелю у такий важкий час. Ще й не вдаючись до банальних фраз і виразів співчуття. Єдине, що змогла сказати артистка:

“Ми поруч”

Згодом вона показала тривожне повідомлення своєму синові. Він, як справжній чоловік, взяв ініціативу написати особисту записку для вчителя зі словами підтримки, але так сталося, що прості слова хлопчика глибоко зворушили її. Такого Тіна точно не очікувала.

Тіна Кароль показала мережі, як подорослішав її син Веніамін
Тіна Кароль показала мережі, як подорослішав її син Веніамін

Син Тіни Кароль, Веніамін Огір, знайшов усі потрібні слова у своєму листі до вчителя. Він висловив велику вдячність його покійній мамі, за те, що виростила такого неперевершеного та милосердного сина.

Як 14-річний Веніамін, син Тіни Кароль, висловив свої співчуття вчителю, який втратив мати
Як 14-річний Веніамін, син Тіни Кароль, висловив свої співчуття вчителю, який втратив мати

Також він написав, що смерть – не завжди погана річ. Із настанням цього часу для наших членів сім’ї, набагато краще, якщо ми згадаємо їхнє життя та їх досягнення.

Тіна Кароль зізналася нижче у пості, що вважає світогляд сина зовсім іншим та щиро подякувала хлопцю за це.

Потрібна велика мужність, щоб зіткнутися з болючою темою смертного життя та його неминучої ролі в нашому житті. До речі, готовність Тіни Кароль відкритися шанувальникам та поділитися своєю історією заслуговує на повагу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини