Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, кому виповнився 1 рік: “Мій маленький”

Відома українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка розповіла про важливу справу. Знаменитість привітала з днем народження власний магазин дитячого одягу

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та дружина Віктора Павліка, нещодавно повідомила хороші новини. Цьогоріч її магазину дитячого одягу виповнився рік. Про це зірка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм та показала кадри зі святкування заходу. Катерина Репяхова замовила красивий білий торт, на якій кондитер написав назву її магазину.

На опублікованих кадрах знаменита українська блогерка була дуже щасливою, а з її обличчя не сходила радісна усмішка. Катерина Репяхова урочисто розрізала святкове частування та навіть продемонструвала начинку – соковитий бісквіт та ягідний крем. В описі до своєї нової публікації знаменитість залишила коротке привітання адресоване її бізнесу.

“З днем народження, мій маленький”, – зазначила Катерина Репяхова.

Дружина Павліка Катерина Репяхова привітала свій магазин дитячого одягу з днем народження
Дружина Павліка Катерина Репяхова привітала свій магазин дитячого одягу з днем народження

Опубліковане відео було доволі символічним. Катерина Репяхова облаштувала студію, в якій знімали відео, рожевими та синіми кульками, а сама блогерка одягла ніжну рожеву сукню та зробила красиву зачіску. Крім того, як і належить у день народження, на голові зірки був відповідний святковий капелюшок.

У коментарях до нової публікації шанувальники та колеги Катерини Репяхової привітали її з такою важливою подією. Крім того, користувачі мережі побажали відомій українській блогерці та бізнесвумен натхнення, а її справі – процвітання. До слова, магазину дитячого одягу зірки виповнився рік.

Дружина Павліка Катерина Репяхова рік тому відкрила свій магазин дитячого одягу та аксесуарів
Дружина Павліка Катерина Репяхова рік тому відкрила свій магазин дитячого одягу та аксесуарів

Нагадаємо, що влітку минулого року відома українська блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова започаткувала власний бренд дитячого одягу та аксесуарів. Назвала свій бізнес знаменитість на честь власного сина Михайла, якого народила від Віктора Павліка. Магазин Репяхової називається “mimish.ua”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини