“Моральна зрада”: “колишній” Наді Дорофєєвої Позитив зізнався, чи зраджував колишній дружині

Відомий репер Позитив через три роки після розлучення наважився розповісти про зради у стосунках з Анною Андрійчук. Чи справді чоловік зрадив – у матеріалі.

Колишній партнер по сцені Наді Дорофєєвої репер Позитив розповів декілька цікавих подробиць зі свого життя з колишньою дружиною Анною Андрійчук. Новина про розлучення відомої пари не на жарт приголомшила прихильників, адже це була ідеальна пара, але через три роки після розриву стосунків Позитив наважився зізнатися, чи зраджував своїй екс-коханій.

За словами чоловіка, Анна переконана, що з його боку точно була зрада. Артист запевняє, що фізичної зради не було, не він неодноразово листувався з іншими дівчатами, що можна віднести до певного типу зрад.

“В мене були переписки. Моральна зрада в мого боку точно була. На моральному рівні наші стосунки зіпсувалися. Звісно, до фізичної зради нікого не доходило, але коли твоя кохана читає таку фігню, то думає, що все й справді було. Я себе поважаю і поважаю свою колишню, тому таке навряд чи могло статися”, – розповідає артист.

Позитив розповів про зради у колишніх стосунках
Позитив розповів про зради у колишніх стосунках

Позитив та Анна Андрійчук перебували у стосунках цілих 8 років. Про розлучення вони повідомили в 2020 році, але, як виявилося ротім, вони не жили разом вже рік. Зараз чоловік будує нові стосунки з дівчиною, про яку нічого не розповідає. Все, що про неї відомо – кохана артиста також “крутиться” в українському шоу-бізнесі, тому сподіваємося найближчим часом почути її імʼя.

“Вона була зі мною кожен день під час війни. Ми побачили багато пар ,які розлучилися, але я не здивований. Війна дуже сильно перевірила на міцність не один союз. Я дуже пишася людиною, яка є біля мене і я дуже вдячний, що вона зловила мене у мій найгірший час”, – додає Позитив.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини