“Звик бути єдиним”: Тимур Мірошниченко розповів, що у дітей зʼявляються ревнощі до названого сина

Тимур Мірошниченко разом зі своєю дружиною усиновили маленького хлопчика з дитячого будинку. Подружжя розповіли, що їхні діти почали ревнувати.

Днями родина Інни та Тимура Мірошниченків стала більшою на одну людину. Ні, Інна не була вагітна і не народжувала дитину – подружжя вирішили всиновити маленького хлопчика з дитячого будинку в Житомирі, подарувавши йому можливість прожити життя в достатку з люблячими батьками, братиком та сестричкою.

Нового сина Мірошниченків звуть Марсель і він продовжує активно знайомитися з старшими дітьми. Донька Мія та син Марко були повідомлені про те, що у родині незабаром відбудеться поповнення, тому свого названого братика прийняли спокійно та без істерик, але в Марка починаються невеличкі ревнощі до меншого братика.

“У Марка іноді проявляються якісь ревнощі. Він звик бути єдиним хлопчиком і родині, а тут довелося ділити батьківську увагу. Ми до цього ставимося з розумінням, це лише адаптаційний період”, – розповідає Тимур Мірошниченко.

Тимур Мірошниченко розповів про ревнощі до названого сина
Тимур Мірошниченко розповів про ревнощі до названого сина

Що стосується доньки Мії – все краще, ніж могло би бути. Дівчина актино показує Марселю своє тепло та турботу, допомагає йому з будь-чим, постійно обіймає та цілує. Як каже Тимур, вона стала справжньою старшою сестрою для нового члена родини.

Телеведучий також додає, що в Марселя зараз нелегкий період. Його життя у дитячому будинку кардинально відрізнялося від того, що він має зараз. Хоч він зовсім маленький, але така сама людина як і всі ми з власними почуттями, емоціями та переживаннями. Подружжя переконані, що вони зможуть стати для нього справжніми батьками, на яких він завжди може покластися у складній ситуації, а він буде вічною опорою для них.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини