“Майбутня королева”: Максим Галкін показав дочку від Пугачової, яка виросла справжнім білокурим янголом

Максим Галкін попри хейт з боку своїх колишніх співгромадян продовжує вести свій блог в Інстаграмі. Нещодавно він показав, як виросла його з Аллою Пугачовою дочка Ліза.

Максим Галкін і Алла Пугачов стали батьками у 2013-му році, коли привели у світ двох чудових діток-двійнят Гаррі та Лізу. Братик і сестричка народилися від сурогатної матері, але від того не стали менш бажаними чи коханими у родині. Рішення звернутися за допомогою до молодшої жінки прийшло до пари із зовсім типових життєвих обставин: на момент, коли подружжя захотіло продовжити рід, Примадонна була вже у досить зрілому віці, коли організм би не дав можливості завагітніти та виносити маля.

Максим Галкін показав, як неймовірно виглядає його кохана дружина Алла Пугачова
Максим Галкін показав підрослу дочку-красуню від Пугачової

Карапузи були з перших днів улюбленцями не тільки мами з татом, а й всіх близьких. Ну, а батьки, захоплюються ними найбільше. Максим взагалі свою сторінку в Інстаграмі регулярно став наповнювати кадрами з донечкою та сином. Гуморист і зараз не перестає дивуватися тому, як швидко ростуть діти і якими гарними вони народилися у нього з дружиною. Нещодавно він показав чарівне відео, де спочатку показується, як крихітна кучерява Ліза пробує забратися на сходину, а далі за допомогою монтажу кадри змінюються і в об’єктив виходить вже нинішня майже доросла Єлизавета.

Прихильники у захваті від дочки гумориста. Всі відзначають, якої незвичайної вроди ця дівчинка: довжелезне абсолютно біляве волосся та бездонні очі. У Галкіна просто аншлаг компліментів у коментарях, і люди пишуть:

  • “Дуже приємно дивитися на ваших дітей, Максиме… Розумні, красиві, виховані… Щастя їм”
  • “Прекрасні діти чудових батьків”
  • “Майбутня королева”
  • “Яка вона прекрасна дівчинка зараз та 7 років тому! У таких батьків як ви з Аллою Борисівною не може бути інакше”
  • “Від цих чудових хлопців виходить світло та доброта! Ви чудові батьки! Дуже люблю Вашу родину! Щастя всім Вам!”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини