27-річна дружина 46-річного Мурата Налчаджиоглу в топі та шортах показала своє розкішне авто: білосніжний кінь

Мурат Налчаджиоглу нарешті зустрів свою справжню половинку, з якою будує свою родину. Як живе з молодою дружиною зірковий чоловік і на якому авто возить свою кохану?

Історія кохання Мурата Налчаджиоглу та його нової обраниці захоплює всіх. Екс-чоловік Ані Лорак багато років після розлучення з поп-дівою не мав серйозних стосунків, а фанати співачки подейкували, що він навіть може повернутися назад до своєї колишньої. Проте, він зустрів Лілію. Яскрава українка захоплюється візажем, і, схоже, саме вона надихнула коханого зайнятися косметичним бізнесом, адже як раз таки бувши у цих відносинах, турецький бізнесмен починає активно розкручувати бренд Farmasi.

Своїй милій ні в чому не відмовляє і мешкає подружжя, звісно разом. Нещодавно дружина Мурата показала розкішний автомобіль, на якому подорожує разом з чоловіком. Біла іномарка викликала захоплення у підписників дівчини.

У коментарях звісно компліменти всі адресовані саме Лілії, і прихильники пишуть:

  • “Ти така добра, гарна, позитивна”
  • “Найкраща”
  • “Дуже гарно”
  • “Ти класна”

Цікаво, що марки авто подружжя не розкриває. Але візуально іномарка нагадує BMW X5, і можливо машина навіть цього року випуску. Коштує кругленьку суму.

Молода дружина Мурата Налчаджиоглу вперше показала своє авто

Про своє нове надбання Мурат не розповідає, але відомо, що він дуже полюбляє машини і має свій приватний автопарк. Ще у 2013-му році, коли турецький бізнесмен був одружений з Ані Лорак, у них на двох було чотири автівки, до речі марки Mersedes та BMW. Згодом з’явилася спортивна Maserati. Колишня дружина не так сильно поділяла цікавість до транспорту.

Нагадаємо, що з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розлучився у 2019-му році. Співачка навіть приїздила заради розірвання шлюбу у Київ, хоча на той момент тривалий час жила у москві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини