“З грузочком”: Позитив чесно зізнався, чи був би разом з дівчиною, у якої є дитина від першого шлюбу

Володимир Остапчук випустив нове відео, головними героями якого стали Позитив та Богдан Шелудяк. Зірки відповідали на нестандартні запитання від підписників, але одне з них поставило їх у незручне становище.

На каналі відомого українського телеведучого Володимира Остапчука вийшов новий випуск шоу “Мекнув — питайте”, запрошеними героями якого стали Позитив та Богдан Буше (він же Богдан Шелудяк). Хлопці, як завжди, відповідали на цікаві та інколи незручні питання від своїх шанувальників. Одне із них змусило відчути легкий дискомфорт як Олексія, так і Богдана.

Володимир Остапчук зачитав незручне питання від підписниці:

“Чи відштовхують чоловіків розлучені дівчата з дітьми?”

Позитив зізнався, як ставиться до жінок з дітьми від попереднього шлюбу
Позитив зізнався, як ставиться до жінок з дітьми від попереднього шлюбу

У той момент хлопці дивно перезирнулися. І Олексій Завгородній тут же сказав, що в народі їх називають з “грузочком”.

Шанувальників потішила реакція Володимира Остапчука, який одразу показав усім своїм виглядом, що повністю не згоден із позицією приятеля. Він жартівливо підняв руки та сказав:

“Я прошу вибачення, я так не вважаю.”

Насправді, Позитив згодом також вибачився перед глядачами та розповів свою власну історію стосунків із дівчиною, що мала дитину від попередніх стосунків.

Олексій поділився власним досвідом:

“У мене були стосунки з дівчиною, у якої була дитина. Але я просто розумів, що я їй не потрібен. Треба розуміти одразу, чи тобі самому це потрібно, чи ти хочеш цього.”

Маємо зазначити, що Володимир Остапчук також додав, що він сам абсолютно спокійно сприймає дівчат із дітьми та вважає це нормою. Але поточнив, що для чоловіків, які хочуть мати несерйозні стосунки, такі жінки далеко не найкращий варіант.

Також Олексій Завгородній згодом сказав, що це певна відповідальність, з чим погодилися усі чоловіки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини