Запустила мікрофон у залу і впала зі сцени: всі провали Тіни Кароль, які ставлять під питання статус поп-діви

Неповторна Тіна Кароль завжди вражає своїми виступами. Зірка вже на порозі світової впізнаваності, але інколи і її концерти не проходять без курйозів.

Співачка Тіна Кароль завжди вміє справити ефектне враження. Та попри весь свій досвід, талант та харизму, на її виступах часто-густо трапляються смішні та курйозні випадки. І, схоже, це її переслідує від початку кар’єри.

Перший вихід на велику сцену у Юрмалі ледь не став провальним, коли у співачки прямо під час пісні раптово вимкнувся мікрофон. Вона не розгубилася і продовжила виконувати композицію. Гран-прі не взяла, але заслужила увагу Алли Пугачової, яка відзначила її особливим призом, подарувавши кругленьку суму.

Але це була не єдина історія, яка ледь не зірвала виступ зірці. Понад 5 років тому, під час концерту в одеському клубі, Тіна впала зі сцени, оступившись під час танцю. Втім, її танцюристи дуже швидко зорієнтувалися і підхопили знаменитість.

Не курйозна, а скорше сумна історія трапилася за поп-дівою на спектаклі “Сила кохання та голосу”, де торкалася теми стосунків з померлим чоловіком Євгеном Огіром і розповідала про спільне життя. Як тільки закрилися лаштунки, зірка повалилася прямо на сцену. Видно було, як Кароль плакала, але згодом швидко отямилася та вже підвелася із посмішкою.

Ну, і останній випадок, на цей раз кумедний стався зовсім нещодавно. Під час виконання пісні “Вільна”, поп-діва обертала хвацько мікрофон на стійці, але він не втримався та вилетів у зал до глядачів. Звісно, прихильники повернули пристрій артистці, а вона сама, хоч і здивувалася, але прийняла все із позитивом та навіть не перервала свого виконання, а людині, яка подала їй головний інструмент — потиснула руку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини