39-річна Слава Камінська показала невеликий животик: невже одна з “НеАнгелів” вагітна третьою дитиною?

Українська популярна співачка з гурту "НеАнгелів" Слава Камінська виклала фото у соціальних мережах, де її "животик" став більш округлим. Невже мама двох діточок знову вагітна?

Співачка Слава Камінська здивувала своїх шанувальників новим фото, на якому дуже чітко видно округлий живіт під білою кофтинкою у сіточку.

Жінка підписала фото досить жартівливо, подякувавши коханому чоловіку за кілограм черешні. Відомо, що зараз Слава відпочиває на острові Тенеріфе разом із дітьми та новим коханим-іноземцем.

Очевидно, що після такої фотографії, підписники активувалися у коментарях. Найчастішими  з усіх стали коментарі про вагітність, але Слава усім обережно натякала, що це усе жарти.

Враховуючи те, що Слава у нещодавних постах користувалася Фотошопом, аби “приробити” обличчя відомих світових політиків до їх сімейних фото, то цілком не виключено, що співачка пішла далі та відредагувала свій животик.

Але й цілком можливо, що дівчина просто набрала декілька кілограмів і не соромиться про це казати суспільству. У такому ж випадку, маємо відмітити її впевненість у собі та відкритість до людей.

Загалом, українська співачка Слава Камінська зараз перебуває за кордоном зі своїми дітьми: хлопчиком Леонардом та чарівною дівчинкою Лаурою.

Нагадаємо, що про роман Слави Камінської з новим коханим було відомо вже цієї весни. Але співачка не квапиться розкривати особистість таємничого чоловіка. Тим паче, артистка не розкриває подробиці особистого життя, а тільки інколи “світить” у соціальних мережах фото з іноземцем. Але завжди ховає обличчя обранця. Скоріш за все, знайомство із чоловіком відбулося також на відпочинку, але більш детальної інформації Слава не давала.

Популярне

Подібні новини