“Пугачова схопилася за серце”: Максим Галкін показав недитячі методи виховання свого єдиного сина Гаррі

Відомий російський гуморист Максим Галкін наочно продемонстрував шанувальникам, які методи виховання застосовує щодо свого сина Гаррі від коханої дружини Алли Пугачової

Максим Галкін, відомий російський гуморист і ведучий, нині разом зі своєю дружиною та дітьми відпочиває за кордоном. Знаменитість прилетів до Юрмали, де разом з Аллою Пугачовою вирушив на фестиваль близької подруги Лайми Вайкуле. Поміж важливими справами зіркова родина знайшла хвилинку на відпочинок вчотирьох.

В Юрмалі Максим Галкін та його син Гаррі вирішили погуляти вдвох. Раніше знаменитість ділився, що він намагається проводити зі своїми дітьми якомога більше часу, а з сином намагається часто влаштовувати чоловічі дні – коли Пугачова з їхньою донькою залишаються вдвох, а хлопці йдуть у своїх справах.

Максим Галкін провів веселий день зі своїм сином Гаррі
Максим Галкін провів веселий день зі своїм сином Гаррі
Максим Галкін провів веселий день зі своїм сином Гаррі
Максим Галкін провів веселий день зі своїм сином Гаррі

В один із таких днів відомий російський гуморист вирішив виховати у своєму синові сміливість. Знаменитість повів Гаррі до мотузкового парку, де вони лазили на висоту зі спеціальною страховкою. Такі неординарні методи виховання, на думку Максима Галкіна, мають виховати в його сині вміння боротись зі своїми страхами та не бачити перешкод на власному шляху.

Варто зазначити, що син Максима Галкіна та Алли Пугачової взагалі не побоявся залізти аж на вісім метрів у висоту. Зірковий нащадок сміливо забрався догори, а у процесі весело сміявся та щасливо верещав. Батько Гаррі Галкіна захоплено спостерігав за своїм сином і з гордістю його підтримував. З опублікованих кадрів можна легко зробити висновок, що Гаррі сподобалась така прогулянка з сином.

Максим Галкін привів свого сина Гаррі до мотузкового парку

У коментарях до нової публікації відомого російського артиста його підписники висловили захоплення прогулянкою Галкіна з сином. Користувачі мережі зазначили, що знаменитість робить усе правильно, адже саме таким чином він зможе виховати Гаррі справжнім чоловіком, якому буде під силу все. Шанувальники зіркової родини подякували гумористу за те, що той поділився з ними приємною сімейною атмосферою. Крім того, у коментарях фанати жартівливо припустили, що Пугачова схопилася б за серце, якби побачила свого сина у таких екстремальних умовах.

Популярне

Подібні новини