Дружина Григорія Решетніка Христина розвіяла міф про їхнє знайомство: де насправді зустрілись майбутні коханці

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік давно перебуває у щасливому шлюбі з дружиною Христиною. Як насправді зіркова пара познайомилась і де вперше зустрілась?

Григорій Решетнік, відомий український телеведучий і головний Купідон країни, давно й щасливо одружений зі своєю обраницею. Дружина знаменитості подарувала йому трьох синів, а нині закохані живуть у Києві. Христина Решетнік активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де часто комунікує зі своїми шанувальниками.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість вирішила розповісти підписникам більше цікавої інформації про їхню з чоловіком родину. Христина Решетнік запропонувала фанам відгадати, які з перелічених нею факти є правдою, а які – ні. Так, наприклад, дружина відомого українського телеведучого зазначила, що вони з коханим познайомились на концерті. Зірка одразу ж спростувала цю інформацію.

Дружина Григорія Решетніка Христина розвіяла міф про їхню першу зустріч і знайомство
Дружина Григорія Решетніка Христина розвіяла міф про їхню першу зустріч і знайомство

Пізніше знаменитість повідомила, що насправді вони з чоловіком познайомились на роботі. Христина Решетнік пригадала, що тоді вони двоє працювали на одному каналі – “1+1”. Майбутня обраниця Григорія Решетніка працювала журналісткою “ТСН”, а ось її майбутній чоловік був бренд-голосом каналу, а також вів будівельну рубрику у ранковому шоу.

Крім того, Христина Решетнік відшукала архівну фотографію зі своїм коханим. Знаменитість на своїй Інстаграм-сторінці опублікувала кадр, на якому обіймає чоловіка в одному зі столичних закладів. Знаменитості виглядають дуже молодими та неймовірно щасливими, про що свідчить яскрава усмішка на обличчі дівчини.

Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, як вони з чоловіком насправді познайомились
Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, як вони з чоловіком насправді познайомились

Варто зазначити, що дружина відомого українського телеведучого також пригадала цікаву історію з їхнього першого побачення. Христина Решетнік зізналась, що її майбутній чоловік одразу ж попередив її, що його першого сина обов’язково зватимуть Іваном – інших варіантів не було. Хай би що не пропонувала дівчина, чоловік відмовлявся. Дружина ведучого жартома зазначила, що тоді її коханий навіть не думав, що в її планах було народити ще двох синів, окрім Івана.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини