Замість дитини завели кота: чому Сопонару з “Кварталу” не поспішає створювати родину із заморським нареченим

Відома українська актриса й гумористка Ірина Сопонару давно перебуває у стосунках із бойфрендом з Лондону. Зіркова пара поки що не поспішає з весіллям

Ірина Сопонару, відома українська актриса й гумористка, давно перебуває у стосунках з британським підприємцем Рісом. Зіркова пара познайомилась у Києві, а навесні цього року коханий знаменитості зробив їй пропозицію. Попри красиві та гармонійні взаємини, Сопонару з коханим не поспішають стати батьками. Зірки завели кота, планують весілля, а ось про дітей поки що не думають.

Ірина Сопонару розповіла про своє ставлення до вагітності та пологів
Ірина Сопонару розповіла про своє ставлення до вагітності та пологів

Причина, чому Ірина Сопонару не поспішає народжувати, полягає у її усвідомленні всієї відповідальності цього процесу. Знаменитість в інтерв’ю для Олицької навіть жартома зазначала, що потрібно було народжувати дитину в молодості, “по дурості”. Зірка розповіла, що в юності вона навіть не замислювалась про всі ризики вагітності та складний шлях до створення нового життя. Тепер, у зрілому віці, Ірина Сопонару усвідомлює все, тому й не поспішає наважуватись на такий серйозний крок.

Крім того, в одному з інтерв’ю Ірина Сопонару розповіла, що вона не уявляє своєї вагітності та пологів у часи війни. Артистка пригадала, що після 24 лютого минулого року, коли евакуювалась за кордон, раділа, що в неї немає дітей, адже навіть не уявляє, як би пройшла цей шлях разом із маленькою людиною.

Ірина Сопонару розповіла про своє ставлення до вагітності та пологів
Ірина Сопонару розповіла про своє ставлення до вагітності та пологів

Нагадаємо, що відома українська гумористка й актриса у травні цього року повідомила, що її коханий бойфренд зробив їй пропозицію. Знаменитість зізналась, що відповіла йому згодою. З весіллям зіркова пара не поспішає, адже хоче відсвяткувати свій день у мирі, після перемоги України. Нині Ірина Сопонару з британцем Рісом лише планують церемонію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини