Злата Огнєвіч з’явилася в обіймах Тараса Цимбалюка та забула Євгена Клопотенка: що відомо про роман зірок

Популярна співачка Злата Огнєвіч має багато таємниць особистого життя і найбільша з них — це її друга половинка. Чи правда, що артистка може потенційно бути парою актору Тарасу Цимбалюку?

Вони ніжно тримаються за руки, посміхаються та байдикують на камеру. Актор популярного серіалу “Спіймати Кайдаша” Тарас Цимбалюк опублікував нові кадри зі співачкою Златою Огнєвіч. Знаменитий чоловік повідомив, що це кадри з репетиції вистави, де він буде грати роль з виконавицею.

Сама співачка не так бурхливо висвітлює свою нову зайнятість у театрі, але не шкодує коментарів під фотографіями. Там же, під публікацією, висловлюються і прихильники, які вже почали приписувати селебріті роман, а ще зазначають, що як пара вони дуже гарні.

Втім, самі знаменитості не розповідають, чи мають між собою романтичні стосунки. Якщо актор не приховує, що має таки обраницю, то співачка про особисте не дуже любить говорити.

Після проєкту “Холостячка” їй розбив серце Андрій Задворний, який не просто полишив її на самоті, а публічно у всіх фарбах розповідав, що насправді думає і думав про Злату та роман з нею.

Цікаво, що і про свої минулі амурні пригоди, які мали місце до участі у проєкті телеканалу СТБ, Огнєвіч не поспішає розповідати.

З ким її тільки не підозрювали у відносинах. Подейкували, що її обранцем свого часу був екс-регіоналом Сергієм Льовочкіним. У 2015-му році віднайшлася інформація про те, що начебто з ним вона літала в Австрію.

Злату Огнєвіч запідозрили у романі з впливовим чоловіком-політиком

Минулого ж року зірці почали приписувати стосунки з відомим кулінаром Євгеном Клопотенком. Чутки почали ширитися після того, як знаменитості розповіли про те, що знайомі, перетиналися на відпочинку і навіть знаменитий шеф готував для колишньої Холостячки.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч офіційно не заміжня та ніколи не була у шлюбі. Дітей селебріті також не має.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини