“Ми не експерти”: Позитив та Остапчук виправдалися за свої слова про депіляцію ніг у жінок

Після нового випуску шоу Володимира Остапчука "Мекнув – питайте" на ведучого разом із зірковими гостями полилося чимало хейту. Чоловіки вирішили прокоментувати свої висловлювання.

Днями на каналі Володимира Остапчука вийшов новий випуск, в якому запрошеними гостями стали блогер та новий ведучий програми “Хто Зверху?” Богдан Шелудяк та співак Позитив. Чоловіки поговорили про своє ставлення до жінок і назвали те, що вважають неприйнятним, а до чого ставляться спокійно і без зайвих претензій.

Формат проєкту пропонує прихильникам Володимира Остапчука ставити запитання, які можуть здатися цікавими для обговорення, а чоловіки на зйомках дають відповіді на ці питання і пояснюють власну думку, але один з епізодів випуску дуже не сподобався великій частині користувачів Мережі.

“Вона 10 з 10, але не робить депіляцію. Це ок?”, – питає Володимир Остапчук у гостей.

Всі втрьох відповіли, що так не повинно бути і, на думку Остапчука, дівчина повинна бути гладкою та робити депіляцію на ногах та інших зонах, де росте небажане волосся. Богдан Буше, своєю чергою, підкреслив, що дівчина в принципі не може бути 10 з 10, якщо у неї не зроблена депіляція. Такої ж думки дотримався й сам Позитив.

Володимир Остапчук і Позитив відреагували на критику через депіляцію
Володимир Остапчук і Позитив відреагували на критику через депіляцію

Реакції довго чекати не довелося. На чоловіків почали робити пародії, висміювати їхню думку, а також поливати брудом, говорячи про те, що вони – медійники, до чиєї думки прислуховується багато людей, тому вони повинні бути обережними у своїх висловлюваннях.

Позитив записав відео з вибаченнями і поясненнями про те, що це власна думка кожного з них. Остапчук вирішив зробити те саме. Чоловіки пояснюють, що це лише їхня думка і якщо вони не вважають волосся на ногах нормою – це не означає, що всі жінки повинні голитися.

“У відео наша особиста думка, ми не експерти, не психологи й не відповідаємо за всіх чоловіків. Волосся на тілі жінки – це ок. Свою жінку я вже обрав, інші можуть робити, що хочуть”, – каже Остапчук.

Богдан Буше вирішив утриматися від будь-яких коментарів з цього приводу і вирішив закрити коментарі у соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини