“В такому шалаші”: Наталія Могилевська показала незвичний подарунок від свого коханого

Нещодавно українська співачка Наталія Могилевська відсвяткувала свій день народження. Зірка показала, який подарунок їй зробив коханий чоловік.

Вже 48-річна співачка Наталя Могилевська розповіла та показала прихильникам, як відсвяткувала свій день народження з коханим чоловіком, про якого досі немає жодних подробиць. 2 серпня зірка стала на рік старшою, а подарунок він обранця ще довго не зможе забути. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що саме приготував для неї чоловік.

Наталія Могилевська за всі роки своєї праці змогла забезпечити себе статусом та грошима, які дозволяють їй проводити святкування в абсолютно будь-якому місці, але про таке зірка навіть не мріяла і не здогадувалася. Артистка опублікувала на своїй сторінці відео з місця святкування, в якому міг побувати точно не кожен.

“Друзі, сьогодні в мене найчудовіший день народження. Ось в такому шалаші я живу сьогодні. Дивіться, це просто неймовірний подарунок, який мені зробив мій коханий. Суто українська атмосфера, дуже красиво та по-українськи. Я дуже щаслива, не передати словами”, – розповіла Могилевська.

Наталія Могилевська показала, як провела свій день народження
Наталія Могилевська показала, як провела свій день народження

На відео можна побачити будинок, який розташований просто на дереві разом з невеличкою зоною для відпочинку біля нього. Наталія була вражена таким поєднанням різноманітних культур в одному місці і запевнила прихильників, що обовʼязково повернеться сюди знову і точно не один раз.

Прихильники засипали співачку питаннями, де ж можна відшукати таке незвичайне місце. Як виявилося, локація знаходиться в Києві і Могилевська залюбки залишила в сторіс посилання на сторінку комплексу, де кожен охочий зможе домовитися про оренду цікавого місця.

Наталія Могилевська показала, як провела свій день народження
Наталія Могилевська показала, як провела свій день народження

Др слова, чоловіка Наталії Могилевської звуть Валентин. Про це зірка розповіла на 14 лютого, коли в цілому світі святкується день Святого Валентина. Також відомо, що пара живе разом і її коханий неабияк піклується про жінку, але більше розповідати про нього вона не планує, оскільки вважає, що це зараз не найголовніше, що потрібно знати її прихильникам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини