Володимир Остапчук — “новий Віктор Павлік”: чому ведучий з дружиною опинилися у немилості фанатів

Ім'я Володимира Остапчука і його нової дружини тепер на всіх шпальтах новин. Розбираємо, чому зірковий чоловік потрапив у немилість прихильників.

У 2020-му році сталося кілька гучних розлучень: Віктора Павліка та Володимира Остапчука. Співак одразу став персоною номер один для обговорень: і шлюб нерівний, і, начебто, дружину третю несправедливо полишив, і взагалі артист, на думку хейтерів, не відав, що творив. Тепер родину цієї зірки облишили і новим героєм всіх чуток та дискусій став Володимир Остапчук.

Ведучий також, як і музикант, має нерівний шлюб, у якому дружина молодша за нього, також одружувався не вперше і має дітей від колишньої. Обидві селебріті мали невирішені питання щодо нерухомості з екс-дружинами, а їхні нові стосунки обростали купою пліток.

Полтавська та Остапчук стали батьками вдруге
Володимир Остапчук з дружиною Катериною

Ну, і за класикою, обраницю Остапчука підозрюють у вагітності, як колись і Катю Репяхову.

Проте, на відміну від Віктора Павліка, якого хейтили за власний вибір у житті, Володимир активно створює медіа-продукти, які викликають обурення у користувачів мережі.

Володимир Остапчук і Позитив відреагували на критику через депіляцію
Володимир Остапчук і Позитив нарвалися на критику через тему депіляції

Так нещодавно світ побачив новий випуск проєкту “Мекнув — питайте”, де жваво обговорювалася зовнішність жінок, які, на думку, Остапчука, репера Позитива та блогера Богдана Буше мають обов’язково відвідувати епіляцію і не мати жодної навіть випадкової волосинки, аби точно естетично подобатися чоловікам. Звісно, такі висловлювання не лишилися не поміченими.

Та, якщо Олексій Завгородній (він же Позитив) вибачився перед панянками, то чоловік Каті Полтавської заявив, що це просто його особиста думка, на яку він має право.

Нагадаємо, що до цього Володимир також був у центрі скандалу, пов’язаним зі спільним будинком, який придбав у шлюбі з Христиною Горняк. Шоумен вирішив там жити з новою коханою, яка своєю чергою, схоже проігнорувала прохання колишньої свого обранця викупити частку об’єкту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини