Остапчук словами Полтавської відповів Єфросиніній, Дантесу і Дурнєву за хейт до себе: “Ви всі 10 з 10”

Володимир Остапчук отримав величезну хвилю хейту із сторони не тільки глядачів, але й своїх колег. На скандал відреагували Володимир Дантес, Маша Єфросиніна, Олексій Дурнєв та багато інших зірок.

Телеведучий Володимир Остапчук втрапив у скандал, висловивши свою думку стосовно депіляції жінок на своєму шоу “Мекнув – питайте”. У цьому випуску були присутні окрім нього, ще співак Позитив та Богдан Буше.

Через свої негативні висловлювання у сторону жінок, які не голяться, чоловіки отримали купу хейту. Окрім глядачів, підтримали хвилю невдоволення і деякі зірки українського шоу-бізнесу. Серед них були і Маша Єфросиніна, Володимир Дантес та Олексій Дурнєв.

На що, Володимир Остапчук не витримав та написав відповідний пост у своєму Instagram, де дав конкретну відповідь “колегам” та загалом хейтерам:

“Шановні “колеги”, як же я обожнюю обговорювати з вами серйозні проблеми.”

Усім уважним прихильникам Володимира Остапчука та Катерини Полтавської було не складно помітити подібність у їх виразах стосовно цієї ситуації. Катерина Полтавська зазначила свої думки в історіях у соціальних мережах стосовно Дантеса:

“Слово “перевзутися” тобі про щось говорить?”

“Дитяча травма через волосся на ногах у жінки? хм”

“Спочатку подивися на себе, чуєш мене, чуєш?”

Катерина Полтавська висловилася стосовно скандалу з участю свого чоловіка Остапчука
Катерина Полтавська висловилася стосовно скандалу з участю свого чоловіка Остапчука
Володимир Остапчук дав відповідь хейтерам словами своєї дружини Катерини
Володимир Остапчук дав відповідь хейтерам словами своєї дружини Катерини
Володимир Остапчук дав відповідь усім своїм хейтерам та колегам
Володимир Остапчук дав відповідь усім своїм хейтерам та колегам

Торкнувся він і Маші Єфросиніної, яка не так давно виклала свою відповідь артисту в мережу. Телеведучий запостив у соціальні мережі знімок, що дуже схожий за атмосферою на нещодавнє фото Єфросиніної та сказав:

“Доросла дівчинко, а чи не ви казали, що чоловік обов’язково МАЄ більше заробляти? Чи хлопці не подивляться шоу й не почнуть комплексувати через те, що якщо мало заробляють, то їх жінка буде цьому докоряти й обговорювати? (як у вашому випадку — на всю країну)
Ніхто ж нікому нічого не зобов’язаний?”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини