Надя Дорофєєва вперше відреагувала на пісню, яку їй присвятив колишній чоловік Володимир Дантес: “Прикольно”

Володимир Дантес декілька тижнів тому випустив нову пісню, яку присвятив Наді Дорофєєвій, але свою реакцію екс-кохана чоловіка озвучила лише зараз.

Екс-чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес випустив пісню, яку присвятив Наді Дорофєєвій. Хоч артист каже, що пісня написана не для Наді, а висвітлює його звичайні думки – прихильників не проведеш. У тексті можна чітко простежити звернення до Наді Дорофєєвої і сама співачка також встигла прослухати новий хіт.

Прихильники Володимира Дантеса кажуть, що Наді присвячені дві найголовніші частини треку: слова “Я тебе забув” і “Зараз ти як миш”. Співачка пісню повністю трек не слухала, а переслуховала лише головні, на її думку, моменти.

“Я не слухала повністю пісню Вови, лише дві важливі частини. Мені друзі перекинули. Прикольно”, – сказала Дорофєєва.

Надя Дорофєєва прокоментувала пісню Дантеса про неї
Надя Дорофєєва прокоментувала пісню Дантеса про неї

Володимир Дантес також прокоментував думку про те, що в його пісні слова про миш адресовані колишній дружині. Чоловік запевняє, що ніколи не сказав би так про свою колишню дружину і ображаючи свою екс-кохану він ображає самого себе. В цьому є сенс, адже вступаючи у стосунки ми самі обираємо людину за власними інтересами і шкодувати про це потім – означає неповагу до самого себе.

“Дуже дивно, що люди придають сенсу саме цій фразі. Я поважаю свої колишні стосунки і ніколи не міг би так сказати про свою колишню. Якщо я так її називаю, то сам себе опускаю, а я себе теж дуже сильно люблю”, – розповідає Володимир Дантес.

Надя Дорофєєва на це ніяк не відреагувала. Співачка активно займається власною сольною карʼєрою і пише пісні разом з іншим коханим, за якого нещодавно вийшла заміж. Міша Кацурін допомагає зірці та підтримує будь-які її ідеї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини