“Кожен день спілкуємося”: Ектор Хіменес-Браво зізнався підписникам, де знаходиться зараз його кохана

Відомий український ресторатор Ектор Хіменес-Браво відповів підписникам, куди зникла його кохана? Де знаходиться молода дівчина шеф-кухаря та з ким проводить свій час?

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розголосив інформацію про місцезнаходження молодої нареченої. Але їй нема коли сумувати. Хто ж живе з дівчиною ресторатора?

Чоловік розповів, що його кохана знаходиться на відстані тисяч кілометрів від нього, у Польші. Хоча дівчина і перебуває у Варшаві, а Ектор – в Україні, це не заважає їм відчувати одне одного поруч. Ектор каже, що вони розмовляють по відеозв’язку 3-4 рази, обмінюючись враженнями та думками за день.

Знаменитість, на жаль, не має змоги бачитися зі своєю коханою вживу, бо їхати з України він не збирається. Він вважає, що залишившись в країні, він може бути корисним українцям.  Стосовно дівчини: він хвилюється за безпеку коханої, тому просить залишитися її поки закордоном, у Польщі.

Ектор Хіменес-Браво розповів, куди поділася його дівчина
Ектор Хіменес-Браво розповів, куди поділася його дівчина
Ресторатор Ектор Хіменес-Браво заспокоїв шанувальників історією про місцезнаходження коханої
Ресторатор Ектор Хіменес-Браво заспокоїв шанувальників історією про місцезнаходження коханої

Разом із коханою у Варшаві перебуває і вірний чотирилапий друг — собака на ім’я Чоко. Спільне побутування з вірним компаньйоном допомагає зберігати атмосферу тепла. Дівчині точно не сумно разом із Чоко, бо той, хоч і дорослий пес, але все такий же активний та грайливий, як раніше. Також завдяки відеозв’язку, Ектор може регулярно бачити свого пухнастого друга та відчувати тепло навіть на відстані.

Ектор вирішив поділитися цим, бо побачив, що більша частина підписників почала турбуватися зникненням із сторінки фотографій та взагалі контенту із молодою нареченою, тому часто запитувала про це.

Ектор Хіменес-Браво переконав своїми історіями шанувальників у тому, що його обраниця та Чоко у безпеці:

“З ними все добре”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини