Швидко знайшла заміну Позитиву: Надя Дорофєєва та Макс Барських планують колаборацію

Нещодавно зʼявилися чутки про те, що Надя Дорофєєва та Макс Барських готують спільну пісню. Відповідне відео-підтвердження зʼявилося в Мережі.

В Мережі зʼявилася інформація про те, що прихильникам творчості Макса Барських та Наді Дорофєєвої варто чекати на сміливу колаборацію артистів. Про це у своєму блозі розповів головний пліткар українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов. Хлопець натрапив на відео, на якому Алан Бадоєв та Ірина Горова сидять в одному із закладів та бурхливо щось обговорюють.

Хто не знає, Надя Дорофєєва – підопічна Ірини Горової, а Макс Барських вже не перший рік тісно співпрацює з Аланом Бадоєвим. Беспалов каже, що це прямий натяк на те, що українські артисти співають разом, але поки невідомо, коли прихильникам варто очікувати на новий хіт.

“Це 100% означає, що зовсім скоро ми побачимо новий музичний дует. Вони плюс мінус в одному діапазоні аудиторії, схожі за діапазоном та стилем звучання”, – розповідає Богдан.

Алан Бадоєв та Ірина Горова планують колаборацію
Алан Бадоєв та Ірина Горова планують колаборацію

Хлопець також говорить про те, що, на його думку, Надя і Макс ще не змогли стати дорослими артистами. Так, вони відійшли від підліткової музики, стали самостійними артистами, але вони й досі записують прості пісні і залишаються у віковій категорії 21-25 років.

“Звісно, Максим дещо випередив Надію, бо в нього є декілька серйозних хітів, а Надя поки топчеться на місці. Якщо це будуть нові “Тумани”, то не знаю, хто і на скільки з цього виграє”, – додає блогер.

Богдан додає, що за цим дуже цікаво спостерігати і зустріч Алана з Іриною точно не говорить про те, що в Наді буде просто новий кліп. Продюсери запланували непогану колаборацію, тому прихильникам залишається чекати на реліз нового треку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини