Влад Яма показав, яким геніальним у нього росте син: займається математичними задачами навіть на канікулах

Хореограф Влад Яма, який давно переїхав у США, показав, як проводить свої канікули його син. Хлопчик не байдикує, а приділяє час шкільному навчанню.

Влад Яма з дружиною та сином вже давно полишили Україну. Зірковий хореограф разом з близькими полишив Батьківщину ще на початку повномасштабного вторгнення. Обрав для життя США. Там, схоже, відомий чоловік укорінився та навіть віддав свого сина до школи. Нині хлопчик на канікулах, але все одно приділяє час навчанню. Його популярний тато показав, як нащадок старанно розв’язує приклади, які насправді не такі прості, як здається на перший погляд. Там і трьохзначні числа, і складні додавання.

Влад Яма показав, як старанно вчиться його син навіть на канікулах

Хлопчик давно відвідує американський навчальний заклад і, схоже, його батьки мріють виростити справжнього генія. Не забувають також і про спортивні заняття для хлопця. Загалом родина хореографа полюбляє активний спосіб життя та не гребує фізичними вправами. Маленького Леона з дитинства привчають до помірних навантажень.

Проте, на одній дитині Влад з дружиною зупинятися не хоче. Минулого року Яма розповідав, що відчуває разом з обраницею, що хотів би вдруге відчути радість появи на світ маленького життя. Мріє родина про дівчинку. Цікаво, що їхній син також спершу хотів сестричку, казав батькам, що буде її захищати, але згодом передумав, заявивши мамі з татом, що все ж таки йому потрібен молодший братик.

Влад Яма разом із дружиною виїхав з України 24 лютого 2022 року
Влад Яма разом із дружиною

Нагадаємо, що Влад Яма розповідав, як виїхав з України у 2022-му році. Він зробив це у перші години, коли чоловіків ще випускали за кордон. З дружиною тривалий час обговорювали, як можуть себе захистити, якщо росіяни вдеруться у їхній будинок та вирішили, що краще не стикатися з окупантами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини