Денисенко підтримала Остапчука у скандалі з депіляцією: “Ніхто не винен, що чоловіки мають упередження”

Нещодавно у мережі розгорівся скандал через висловлювання Остапчука та блогера Буше про рослинність на тілі жінок. Чоловіки заявили, ніби це бридко

Відома українська актриса Наталка Денисенко висловилась про нещодавній скандал, який розгорівся після висловлювань Остапчука та його зіркових колег щодо волосся на тілі жінок. Знаменитість спробувала захистити шоумена й ведучого та зазначила, що чоловіки не винні, що їм із самого дитинства нав’язують хибні уявлення про красу.

За словами відомої української актриси, жінки часто бувають набагато жорстокішими за чоловіків, які критикують зовнішність дівчат. Наталка Денисенко пригадала, що багато її “подружок” говорили за спиною такі слова, яких вона ніколи в житті не чула ні від одного чоловіка. Разом з тим, Наталка Денисенко зазначила, що байдуже ставиться до депіляції чи гоління.

Наталка Денисенко захистила Володимира Остапчука у скандалі, що виник навколо нього
Наталка Денисенко захистила Володимира Остапчука у скандалі, що виник навколо нього

Зірка українського кіно привела у приклад свої стосунки з чоловіком. Наталка Денисенко зізналась, що коханий ніколи не помічає, чи гладкі у неї ноги, чи на них видніється волосся. Натомість, розповіла актриса, її чоловік миттєво помічає зміни її настрою, почуття та бачить, коли в очах його коханої жінки зникає блиск.

Наталка Денисенко також зазначила, що для неї найголовнішим у цьому житті є почуватись щасливою та приймати себе такою, як є. Крім того, актриса розповіла, як виховує свого сина. Вона вчить його, що краса у цьому світі може бути будь-якої форми та змісту.

Наталка Денисенко висловилась щодо жіночої депіляції та зізналась, як виховує свого сина
Наталка Денисенко висловилась щодо жіночої депіляції та зізналась, як виховує свого сина

Нагадаємо, що не так давно у мережі розгорівся справжній скандал через новий випуск шоу Володимира Остапчука та його дівчини Катерини Полтавської. У шоу “Мекнув – питайте” шоумен і зіркові гості, актор і блогер Богдан Буше та співак Олексій Завгородній, обговорили зовнішність жінок. Чоловіки висловили власну думку та зазначили, що жінки не можуть називати себе привабливими, якщо мають волосся на тілі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини