Хто з дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна зібрав всю похвалу і найбільше подобається фанатам: Ліза чи Гаррі

Алла Пугачова і Максим Галкін у 2013-му році стали батьками. Як виглядають їхні діти зараз і ким прихильники зірок найбільше захоплюються?

Алла Пугачова — одна з небагатьох знаменитостей та й у принципі матусь, які наважилися у вельми зрілому віці привести у світ дітей. І нехай малюків народила не сама Примадонна, все одно це її карапузи. Подарувала зірка малят своєму обранцеві Максиму Галкіну.

Виховують двійнят Лізу та Гаррі селебріті спільно, а з 2022-го живуть всі разом за кордоном.

Загалом світлинами та кадрами своїх наступників ділиться саме Максим. З усієї родини він — найактивніший користувач соціальних мереж. Туди ж прокладає шлях і своїм дітям, які вже стали маленькими знаменитостями.

Алла Пугачова на свіжому відео показала, як сьогодні виглядають діти Максима Галкіна
Прихильники Пугачової обговорили, хто з її дітей талановитіший

Ліза — більш артистична та активніша за свого брата. Її батьки й самі відзначали, що дівчинка у цьому плані Гаррі переганяє. Вона й у школі грала у виставах та приміряла різні образи, читала віршики на камеру і знімалася разом з татом у рекламі. Фанати родини Пугачової відзначають, що білява крихітка росте копією Алли Борисівни. До речі, ненька її вчить вокалу.

Гаррі — ледь не повна протилежність сестрі, хоча й від уроків ораторського мистецтва йому від Примадонни йому було не відвертітися. У нього куди менше фото і відео на інстаграм-сторінці тата. Цікаво, що можливо це через навчання, яке дітлахи проходять у вельми непростому режимі.

Алла Пугачова найімовірніше не збирається повертатись на сцену
Прихильники Пугачової обговорили, хто з її дітей талановитіший

Зараз вони вчаться в Ізраїлі, вивчають іноземні мови та повністю поринули в уроки. У розкладі — англійська, французька, іврит, і на додачу ще й заняття з репетиторами.

Нагадаємо, що в Алли Пугачової є ще старша дочка Христина Орбакайте та онуки. У Максима Галкіна до шлюбу зі співачкою наступників не було.

Популярне

Подібні новини