Короткий топ та спідниця міні, яка підкреслює довгі ноги: Тіна Кароль зачарувала Мережу своїм образом

Українська співачка Тіна Кароль вміє дивувати прихильників своєю зовнішністю. Цього разу артистка зʼявилася перед прихильниками у стильному вбранні.

Спочатку Тіна Кароль ввела моду на натуральність серед українських зірок, а тепер співачка хизується неймовірною фігурою в Мережі. Відповідне фото зірка опублікувала на офіційній сторінці в одній із соціальних мереж. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що для виходу у світ обрала Тіна Кароль.

Також на одному з відео можна побачити зірку у спідниці довжині “міні” небесного кольору, яку Кароль доповнила білим топом. На ногах артистки красуються босоніжки в топ до спідниці, а загальний образ Тіна доповнила укладкою та класичним стриманим макіяжем. На записі співачка виглядає дуже щасливою та задоволеною і прямує до когось на зйомки у Парковому.

Тіна Кароль зачарувала прихильників своєю фігурою в Мережі
Тіна Кароль зачарувала прихильників своєю фігурою в Мережі

Блогер Богадн Беспалов припустив, що Тіна прийшла на інтервʼю до Маші Єфросиніної. Саме там телеведуча знімає всі свої інтервʼю, а також випуски “Дорослих дівчат” з Олею Поляковою. Правда це, чи ні – можемо тільки здогадуватися та чекати на вихід можливого нового відео на каналі Єфросиніної.

До слова, 14 серпня в покійного чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра був день народження. Співачка вирішила разом із сином повторити знамениту фотосесію подружжя і вшанувати памʼять коханого чоловіка та батька. Варто зазначити, що хлопчик дуже схожий на батька, але загальні риси обличчя подібні до самої Тіни Кароль.

Тіна Кароль повторила свою знамениту фотосесію
Тіна Кароль повторила свою знамениту фотосесію

Син Веніамін одягнувся у такі ж речі, як у батька, але Тіна вирішила змінити свою зачіску. Замість зібраного накрученого волосся співачка залишила розпущені і злегка підкручені локони, які додають її образу ніжності та елегантності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини