“Стає зле”: зірка серіалу “Свати” акторка Ганна Кошмал поскаржилася на проблеми зі здоровʼям

Ганна Кошмал, яка стала знаменитою завдяки своїй ролі у серіалі "Свати", завжди намагається бути позитивною в Мережі, але нещодавно зірка поскаржилася на власне здоровʼя.

Відома українська акторка Ганна Кошмал активно веде свої соціальні Мережі і не проти розповісти прихильникам подробиці зі свого особистого життя. Зірка завжди усміхнена, займається спортом і показує своє життя з різних сторін. Однак редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що дівчині днями стало дуже зле.

Зараз дівчина знаходиться у Львові, де виступала на одній із вистав, але Ганні стало погано ще під час виступу. Кошмал каже, що в неї сильно піднялася температура, через що вона ледве вистояла на сцені і закінчила свій виступ. Зараз на Ганну чекають виступи в Чернівцях та Тернополі, але стан акторки погіршився. Вона стала все частіше погано себе почувати і в неї зовсім немає ні на що сил.

Не дивлячись на такий рідкий спад сили, Ганна вирішила не приймати ліків. Її організм відмінно впорався із хворобою і зірка повідомила, що вже почуває себе значно краще. Щоб стан Кошмал ще більше покращився, дівчина займається йогою.

“Коли мені стає зле, я нічого не приймаю, щоб не заважати організму повноцінно боротися. Він у мене молодець і температуру за ніч всю спалив”, – каже акторка.

Анна Кошмал розповіла про погіршення стану свого здоровʼя
Анна Кошмал розповіла про погіршення стану свого здоровʼя

До слова, йога й справді дуже корисна для здоровʼя. Йога включає різноманітні пози, розтяжки та вправи, які сприяють покращенню гнучкості, координації, сили м’язів і загальної фізичної форми. Практика йоги включає релаксаційні техніки, які можуть допомогти знизити рівень стресу та покращити психоемоційний стан.

Йога надає увагу правильному диханню, що може покращити об’єм легень та ефективність дихальної системи. Розсудливість і медитаційні практики йоги можуть допомогти поліпшити концентрацію, зосередженість і ментальну гнучкість. Деякі стилі йоги включають кардіоваскулярні вправи, які можуть сприяти покращенню здоров’я серця і кровоносних судин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини