Ольга Сумська відповіла на образи через відпочинок на курорті в ці часи: “Давно мріяла побувати”

Відома акторка Ольга Сумська втрапила у черговий скандал. Зірка опублікувала фото з відпочинку та отримала за це справжню хвилю хейту, втім, з цим вона змогла впоратися.

Ольга Сумська вже не раз опиняється у центрі скандальних подій. Минулого року зірку кпинили за те, як поводиться її дочка Антоніна, яка, бувши у москві жодного разу не висловилася про війну в Україні, а цьогоріч акторку захейтили за фото з відпочинку.

Ольга Сумська показала рідкісне архівне фото часів молодості
Ольга Сумська розібралася з хейтерами, які докоряли їй за відпочинок

Знаменитість на днях опублікувала фотографії з відпустки, за що й отримала на горіхи від користувачів мережі. Які тільки коментарі не лишали селебріті та які тільки образи їй не писали!

  • “Я теж хочу перезавантажитись — вишліть гроші, будь ласка!!!”
  • “Та оздоровлюйтесь мовчки. Не шарпайте душу тим, в кого немає грошей на таке, хоч потреба в лікуванні є, тим, хто по окопах, хто втратив свої будинки…”
  • “А не для простих смертних таке поробили, а для товстопузих на джипах, а гинуть…”

Втім, Ольга не змогла змовчати. Її обурила така реакція і вона чітко вирішила висловити свою позицію. Дружина Віталія Борисюка зазначила, що насправді вона відправилася у комплекс відпочинку лише на три дні.

“Хотіла передихнути, давно мріяла побувати в цьому заповіднику”

Також артистка зазначила, що тепер вона повертається до волонтерської роботи, а ще поділилася тим, що продовжує збирати кошти на потреби військових. Крім цього, Сумська зазначила: навіть попри війну є контингент, якому цікаво дізнатися, де можна провести дозвілля.

На цьому селебріті поставила крапку та вирішила не продовжувати дискусії зі своїми хейтерами.

Нагадаємо, що Ольга Сумська зустріла війну у Києві. Вона не виїздила за кордон, а за кілька днів після початку повномасштабного вторгнення зірка взагалі змушена була ховати свою маму, серце якої не витримало біди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини