“Моє кохання – Петербург”: українська режисерка Оксана Байрак втекла з Одеси до росії

Оксана Байрак, яка ще з 2014 року підтримувала дій російського президента, втекла з Одеси до одного з російських міст. Про це жінка розповіла в Мережі.

Під час життя в Україні відома українська режисерка Оксана Байрак висловлювала свою проросійську позицію і підтримувала президента росії. Тепер стало відомо, що жінка втекла з Одеси до Санкт-Петербургу, чим похизувалася у соціальних мережах. До слова, для українців її сторінка в Інстаграм залишається недоступною.

Спочатку в Мережі були переконані, що жінка й досі залишається в Одесі, але це виявилося не так. Відповідне фото-підтвердження свого перебування в росії колишня зірка України опублікувала у сторіс. На знімку Оксана позує на фоні дорожного знаку на вулиці, а позаду неї відкривається вид на водойму та архітектурні споруди. У підписі до фото Байрак висловила свою любов до російського міста.

“Моє кохання, імʼя йому – Петербург”, – написала режисерка.

Оксана Байрак втекла до росії
Оксана Байрак втекла до росії

Оксана Байрак народилася та виросла у Сімферополі, але працювати та навчатися поїхала до столиці України. Впродовж своєї режисерської діяльності Оксана надавала перевагу зйомкам та співпраці з російськими акторами, а в 2014 році засудила Революцію Гідності. Пізніше режисерка підтримувала дії володимира путіна і говорила, що саме українці винні в цій війні, яка створилася.

Після того, як українські ЗМІ заговорили про її місцеперебування, Оксана звернулася до українців в сторіс назвавши їх нещасними. Байрак опублікуваоа картинку з цитатою на день, а також додала, що іншим потрібно навчитися поважати себе:

“А нещасні, які нишпорять по моїй сторінці у пошуках якихось доказів – почніть поважати себе і брись з моєї сторінки”.

Оксана Байрак втекла до росії
Оксана Байрак втекла до росії

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини