“Не хочу обговорювати”: Марина Боржемська розповіла, чи допомагає їй колишній Узелков з дітьми

Екс-дружина боксера Вʼячеслава Узелкова Марина Боржемська самостійно виховує двох дітей від чоловіка. Жінка зізналася, чи допомагає їй колишній у їхньому вихованні.

Як виявилося, українська фітнес-тренерка не підтримує спілкування зі своїм колишнім чоловіком Вʼячеславом Узелковим. Прихильників давно цікавило питання про те, чи допомагає чоловік у вихованні власних дітей. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала відповідь на це питання.

Пара прожила разом 19 років, а про розлучення стало відомо в 2018 році. Зараз Марина Боржемська виховує двох дітей – 14-річний син Роберт та 11-річна донечка Олівія, батьком яких є саме Вʼячеслав Узелков. Екс-дружина боксера каже, що він ніяк не приймає участі у вихованні дітей і їй не дуже хочеться говорити про нього будь-що.

“Мені не хочеться цього коментувати. Та й немає що коментувати, я не хочу ображати людину, якої з нами немає, не було і не буде. Я йому дуже дякую за дітей”, – каже Марина.

Марина Боржемська зі своїми дітьми
Марина Боржемська зі своїми дітьми

Про розлучення пари в 2018 році повідомила саме Марина. Зірка зауважила, що вони стали різними людьми і саме через це їхні шляхи розійшлися. Вʼячеслав додав, що причиною розлучення стали ревнощі, з якими він не зміг впоратися, тому вони закінчили свої стосунки. Після розлучення боксер зник з життя дітей та колишньої дружини і ніяк не допомагає фінансово.

Марина каже, що донька допитувалася, чому мама не може заплатити їй за навчання з англійської мови, або чому вона не може піти на танці. Боржемська намагалася все екологічно пояснити, а дівчинка, в свою чергу, до всього поставилася з розумінням і не казала, що вона повинна попросити грошей в батька.

Марина Боржемська розповіла, чи допомагає колишній чоловік з дітьми
Марина Боржемська розповіла, чи допомагає колишній чоловік з дітьми

Зараз в Марини нові стосунки, в яких вона щаслива, а Вʼячеслав Узелков за декілька років також зміг знайти собі нову сімʼю. Екс-подружжя жодним чином не комунікують.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини